Koda

Koda

Koda is een gecastreerde kater van geschat 3 jaar oud. Koda is een hele lieve, maar soms ook ondeugende kater, maar wel op een leuke manier.

Koda kan prima bij kinderen geplaatst worden. Bij honden wordt hij niet geplaatst en bij andere katten is het nog niet bekend of hij hier mee samen kan. Koda zou wel uiteindelijk graag naar buiten toe willen, om zijn extra energie kwijt te raken. Koda is erg aanhankelijk en komt graag kopjes geven.

Bijzonderheden: Koda kan nog niet gelijk geplaatst worden, u kunt al wel vast reageren en kennismaken met hem, zodat wij hem alvast voor u kunnen reserveren. 

Neem gerust contact met ons op.

 

Maximus

Maximus

Maximus is een gecastreerde kater van geschat 7 maanden oud. Maximus is bij ons binnengekomen, omdat de vorige eigenaar helaas niet meer voor hem kon zorgen.

Maximus is een nog wat jongere, lieve, speelse kat. Maximus kan bij andere katten geplaatst worden, maar dit hoeft niet perse, als hij maar wel genoeg uitgedaagd wordt qua speelsheid. Hij zou ook uiteindelijk graag naar buiten toe willen, dit omdat hij best wel veel energie heeft en dit moet hij kwijt kunnen. Maximus zou prima met kinderen en met andere huisdieren geplaatst kunnen worden, als dit maar rustig wordt geïntroduceerd, dan zal dit vast geen probleem voor hem zijn, maar dit is natuurlijk altijd even aftasten.

Geeft u deze ondeugende kater een nieuw thuis?

Ruud

Ruud

Ruud is een gecastreerde kater van geschat 4 jaar oud. Hij is gevonden als zwerver en vindt mensen erg spannend en hij is ook een beetje boos op alles en iedereen. Hij haalt uit als je te dichtbij komt en hij zal vluchten, als je hem toe nadert. Zoals u ook op de foto’s kunt zien, is hij niet zo happy. Ruud wordt wel erg happy, als we hem extra koekjes geven, dus met voer zal hij wel te paaien zijn en zo zou hij wel makkelijker gesocialiseerd kunnen worden.

We zoeken voor Ruud een huis bij mensen met veel geduld, waar hij uiteindelijk naar buiten kan. Als hij wel in een huis wordt geplaatst, kan hij niet met kinderen en of honden geplaatst worden. Met andere katten zou wel kunnen, aangezien hij dit wel gewend is. Of we zoeken mensen met een boerderij, waar hij lekker zijn gang kan gaan.

Geeft u Ruud een kans? Neem contact met ons op!

Klaas

Klaas

Klaas is een gecastreerde kater van geschat 3 jaar oud. Klaas is bij ons binnengekomen, omdat de vorige eigenaar helaas niet meer voor hem kon zorgen.

Klaas is erg onzeker en bang, hij laat zich wel aaien, alleen vindt het allemaal heel erg spannend. Oppakken vindt hij niet zo leuk. Klaas kan met andere katten, aangezien hij dit ook gewend was. We plaatsen hem niet bij honden en of kinderen. Klaas is verder ook niet gewend om naar buiten toe te gaan, dus dit is even afwachten als hij helemaal bij u thuis ontdooit is, of hij dit uiteindelijk wel of niet zou willen.

Geeft u deze lieve, onzekere man een nieuw thuis?

Max

Max

Hallo mijn naam is Max en ik ben een mechelse herder.

Wat ik het aller leukste vindt om te doen is knuffelen, ik ben een echte knuffelkont.

Helaas ging het in mijn vorige huisje niet goed meer met de andere hondjes ik dacht namelijk dat ik met ze kon spelen door middel van najagen maar dat werd niet helemaal gewaardeerd door de andere hondjes.

Ik ben een jonge man die nog heel veel moet leren, ik vindt het heel moeilijk om op straat of in het bos alles te negeren. Dan ga ik heel hard blaffen en trek ik enorm aan de riem. Dit doe ik bij alles wat ik vreemd vindt. dat kunnen andere honden, mensen, fietsers, auto’s zijn.

Ik zoek een huisje waar mensen met mij aan de slag willen, want ik vindt het heel leuk om dingen te leren.

In mijn vorige huisje ben ik een bench gewend en daar sliep ik dan ook wanneer ik even alleen moest zijn, dit ging goed maar ik reageer wel op de omgeving als ik iets hoor wat ik niet kan plaatsen.

Wie wilt mij mijn gouden mandje geven waar ik nog heel veel dingen mag gaan leren.