Barry

Barry

Dit is Barry, hij is als vondeling bij ons terecht gekomen en een gecastreerde kater van geschat 5 jaar oud.

Hij kan wat verlegen zijn maar eenmaal gewend wilt die wel geaaid en gekriebeld worden, wel kan die nog soms laten weten als die het zat is.

We plaatsen Barry niet met jonge kinderen omdat dat te druk voor hem gaat zijn.

Wilt u Barry zijn gouden mandje geven? Neem dan contact op met de Ark!

Sam

Sam

Dit is Sam, hij is bij ons terecht gekomen omdat zijn eigenaar niet meer voor hem kon zorgen.

Sam in een gecastreerde kater van 2 jaar oud, hij wilt erg graag knuffelen maar kan nog wat verlegen zijn en de kat uit de boom kijken.

Sam wilt heel graag naar buiten kunnen in zijn nieuwe huis, hij kan bij kinderen en andere katten geplaatst worden.

Heeft u interesse in Sam en wilt u hem een gouden mandje bieden? Neem dan contact op met de Ark!

Bert

Bert

Dit is Bert, hij is een gecastreerde kater van geschat 3 jaar oud. Hij is als vondeling bij ons binnen gebracht.

Bert is een super lieve kat die in het begin wat verlegen kan zijn maar het heerlijk vind om gekroeld en geaaid te worden.

We plaatsen Bert alleen bij oudere kinderen omdat hij het anders te druk vind, Bert kan goed met andere katten geplaatst worden dat vind hij op den duur erg gezellig.

Wilt u Bert zijn gouden mand geven? Neem dan contact op met de Ark!

Lady

Lady

Dit is Lady, zij is bij ons binnen gekomen als vondeling.

Lady is een oudere dame van geschat 12 jaar oud, ze vind het heerlijk om geaaid en gekroeld te worden maar ook om lekker in haar mandje te slapen.

Ze waggelt wat rond en achter je aan en wilt soms nog ook wat spelen met de hengel en natuurlijk gaat liefde door de maag dus snoepjes en lekkers gaat ook lekker naar binnen bij haar.

Ze kan geplaatst worden bij rustige oudere kinderen en katten mits die haar met rust laten, ze hoeft daar niet veel van te weten maar accepteert ze wel.

Heeft u interesse in Lady en mag ze haar laatste liefdevolle jaren bij jullie slijten? Neem dan contact op met de Ark!

Donny

Donny

Hoi ik ben Donny een actieve zwarte kitten met een wit streepje op mijn borst. Ik woon samen met mijn 5 broertjes en zusjes in een gastgezin en ben op zoek naar een huisje waar ik alleen of met een broertje of zusje kan wonen.

Ik ben een gezellige druktemaker en kan de hele dag spelen. Ik ontdek graag het hele huis en hou van een lekkere knuffel.

Ik ben gewend aan kinderen en volwassenen katten. Ben jij degene die mij een gouden mandje kan geven, dan kom ik graag met je in contact.