Mannelijk

Mechelse Herder

Bruin-Zwart

Dit ben ik

Dit is Baco

Baco is een gecastreerde Mechelse herder van 2 jaar. Hij is bij ons gekomen omdat zijn vorige eigenaren hem helaas moesten afstaan door persoonlijke omstandigheden. Hij is bij hen komen wonen als pup, zij hebben met hem een cursus gevolgd. Baco is een grote, lieve en slimme hond, die de basiscommando’s kent en dol is op aandacht en knuffels. Hij is gewend aan een paar uurtjes alleen zijn.

 

Goed om te weten over Baco

Baco is 2 jaar en met recht een puber. Hij wandelt meestal goed mee aan de lijn, maar hij is sterk en kan ook wel wat trekken en wil graag spelen. Onderweg is hij druk met takken. Verder vindt hij het leuk om onder andere zoekspelletjes te doen op ons veld. Naar mensen toe is hij vriendelijk, al kijkt hij soms wel even (blaffend) de kat uit de boom. In contact naar andere honden is hij soms even afwachtend, daarna enthousiast. Baco slaapt in een bench.

 

Wat voor huisje zoekt Baco

Baco zoekt een huisje waar hij verder mag opgroeien en waar men tijd en ruimte voor hem heeft, om actief met hem aan de slag te gaan. Het is een Mechelse herder en dus een “werkhond”, dit betekent dat hij zowel fysieke uitdaging nodig heeft (stevige wandelingen) maar ook mentaal uitgedaagd moet worden (denk- en doespelletjes of bv samen op hondensport). Doordat hij soms wat lomp kan zijn, plaatsen we hem niet bij jonge kinderen. Hij kan bij een andere hond geplaatst worden, mits de kennismaking goed verloopt.

Denkt u Baco de juiste begeleiding en zijn gouden mand te kunnen bieden? Neem dan contact met ons op

 

Hond / KatJa
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenNee
Kan bij hondenJa
Speciale zorgSpeciaal voer
Kan alleen thuisblijvenJa
Kan mee in de autoJa
Gedrag aan de lijnKan trekken aan de riem
ZindelijkJa
WaaksheidWaaks
SchofthoogteHoger dan 30 cm
VachtverzorgingAf en toe borstelen
Kan loslopenJa
GecastreerdJa
Leeftijd2 jaar en 2 maanden

Belangstelling?

Denkt u dat u Baco een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Baco of wilt u Baco reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.