Mannelijk

Kruising

Bruin

Dit ben ik

Dit is Baxter, Baxter is samen met zijn broertje Murphy bij ons binnengekomen voor afstand omdat de eigenaar helaas niet meer voor hun kon zorgen.

Baxter is een erg lief en zachtaardig hondje die iet wat terug houdend kan zijn in het begin maar als snel lekker los komt, hij vindt het ook heerlijk als die je eenmaal kent om met  je te knuffelen. Hij gedraagt zich op straat over het algemeen netjes maar soms wilt die nog wel eens uitvallen naar andere honden en/of rollende wielen. Dit is overigens bij hem wel goed eruit te krijgen. Omdat Baxter aan nieuwe situaties en mensen moet wennen plaatsen wij hem niet bij jonge kinderen, hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar oud. Baxter mag samen met zijn broertje Murphy geplaatst worden maar dat is geen must.

Wilt u meer informatie over Baxter en denkt u hem een gouden mand en de juiste begeleiding te geven die hij nodig heeft? Neem dan contact met ons op!

Hond / KatJa
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenNee
Kan bij hondenJa
Speciale zorgNee
Kan alleen thuisblijvenJa
Kan mee in de autoJa
Gedrag aan de lijnGoed, trekt niet, wilt soms uitvallen
ZindelijkJa
WaaksheidWaaks
SchofthoogteHoger dan 30 cm
VachtverzorgingWeinig vachtverzorging
Kan loslopenJa
GecastreerdJa
Leeftijd1 jaar en 8 maanden oud

Belangstelling?

Denkt u dat u Baxter een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Baxter of wilt u Baxter reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.