Mannelijk

Appenzeller Sennenhond

Zwart-wit-bruin

Dit ben ik

LET OP BEMIDDELING

 

Billy is een uit de kluiten gewassen Appenzeller Sennenhund die erg vriendelijk is naar zijn gezin en naar de mensen die hij kent. Hij is vanuit zichzelf waaks en terughoudend naar vreemden. Billy heeft veel dingen geleerd door zijn bazen maar ook aan zichzelf. Luistert naar verschillende commando’s, maar kan die ook vergeten als hij denkt dat hij zijn bazen moet beschermen. Billy kan goed met andere honden samen en is dol op spelen, zeker als hij lekker los mag rennen. Aan de lijn vertoont hij soms uitval gedrag. Hij heeft veel beweging en uitdaging nodig.

Omdat de omgeving waar Billy in opgroeide te instabiel is zijn we op zoek naar een plek waar het overzichtelijk voor hem is. Het liefst met een (honden) kameraad die hem, naast zijn baas, stabiliteit biedt. Billy heeft als baas een ervaren, rustige leider nodig, die hem duidelijkheid en begrenzing kan bieden.

Hond / KatJa
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenJa
Speciale zorgTraining
Kan alleen thuisblijvenJa
Kan mee in de autoJa
Gedrag aan de lijnValt uit, training nodig om prikkels te negeren
ZindelijkJa
WaaksheidWaaks
SchofthoogteHoger dan 30 cm
VachtverzorgingAf en toe borstelen
Kan loslopenNee
GecastreerdJa
Leeftijd1 jaar en 6 maanden

Belangstelling?

Denkt u dat u Billy ( WIJ BEMIDDELEN HIJ ZIT NIET IN ONS ASIEL ) een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Billy ( WIJ BEMIDDELEN HIJ ZIT NIET IN ONS ASIEL ) of wilt u Billy ( WIJ BEMIDDELEN HIJ ZIT NIET IN ONS ASIEL ) reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.