Mannelijk

Europees Korthaar

Cypers

Dit ben ik

Langzitter Boaz in het zonnetje ☀️

 

164 dagen.

 

Al 164 dagen zit Boaz bij ons in de opvang. Als bange zwerver kwam Boaz bij ons binnen. Geen eigenaar die Boaz op eiste waardoor onze taak begon om voor Boaz een gouden mandje te vinden.

 

We kunnen wel zeggen dat Boaz er al een lange weg er op heeft zitten. Van totaal geen vertrouwen in ons als grote tweevoeters, naar inmiddels binnen handbereik een koekje aan te nemen en zelfs te reageren op je stem en ons benaderen.

 

Boaz is erg gesteld op voorspelbaarheid. Dit houdt voor hem in dat dagelijks ritme en regelmaat fijn zijn. Denk hierbij aan elke dag op dezelfde tijden voeding krijgen en de woning niet elke week verbouwen.

 

Wij zoeken voor Boaz een familie die enig ervaring hebben met het hebben van bange katten of er voor openstaan om hier in begeleid te worden. Een familie zonder kinderen of honden.
Andere katten kan Boaz mee zolang het een hele sociale kat is. Anders laat hij zich behoorlijk op de kast jagen.
Boaz is een echte tuintijger en zal uw tuin dan ook mogelijk prima muisvrij weten te houden. Het is dus wel een kat die middels een kattenluik 24/7 lekker naar buiten moet kunnen.

 

Bent u na het lezen van Boaz zijn verhaal in hem geïnteresseerd geraakt en wilt u Boaz in levende lijve ontmoeten? Dat kan!

 

Kennismaken en adoptie:
We verzoeken u om zo uitgebreid mogelijk informatie via de mail naar ons te sturen.
Denk daarbij aan:
– De gezinssamenstelling (Indien kinderen, de leeftijden)
– De woonsituatie (wel/geen tuin/balkon en hoe dat is afgezet)
– Werksituatie
– Eventuele ervaring met katten
– Eventuele andere aanwezige huisdieren

 

Op die manier krijgen wij een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Vergeet niet uw contact gegevens inclusief telefoonnummer erbij te vermelden. Mailen kan naar: info@dierencentrumdeark.nl

 

Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak na een uitnodiging, dit doen wij telefonisch. Bij meerdere gegadigden maken wij een selectie voor de uitnodiging voor het kennismaken op basis van de informatie zoals gegeven in de mail. Let op: katten dienen bij adoptie met een auto opgehaald te worden.

 

En wie weet, tot snel!

Houdt van knuffelenOnbekend
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenNee
Speciale zorgNee
GecastreerdJa
Leeftijd4 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Boaz een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Boaz of wilt u Boaz reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.