Mannelijk

Europees Korthaar

Cypers wit

Dit ben ik

Maak kennis met gekke, lieve Dorus!

 

 

Dorus is bij ons binnen gekomen als zwerver. Zijn mogelijke baasje is hem niet op komen halen. Nu aan ons om voor Dorus en nieuwe familie te zoeken.

 

 

Dorus staat bij ons in de opvang bekend om zijn grappige nog wat bijdehante gedrag.

 

Zo is Dorus altijd kattenkwaad aan het uithalen of aan het wachten tot je voorbij loopt. Hij springt dan omhoog en maakt bewegingen waarvan je niet wist dat dit normaal was voor een kat.

Dorus kan ook echt ‘hangry’ zijn. Daarmee bedoelen wij, dat als er voedsel in het spel is en hij mag er niet bij dat hij soms wel eens wat streken uithaalt om toch te krijgen wat hij wil of soms een klein knauwtje geeft als je hem er echt van weerhoudt.

 

 

Dorus heeft ook echt een onwijze lieve kant! Zo kan hij heerlijke knuffelen en is hij graag waar jij bent.

 

 

Door zijn streken en zijn energie lijkt het ons verstandig voor Dorus een huishouden te vinden waar hij lekker naar buiten kan.

 

 

Met andere katten is Dorus niet de beste match. Wij denken dat als Dorus gecombineerd kan worden met een hond die katten gewend is, dit nog een leuke combinatie kan worden.

 

I.v.m. zijn gedrag omtrent eten, lijkt het ons niet verstandig Dorus te plaatsen bij kinderen onder de 12 jaar.

 

 

Denkt u na het lezen: dit boefje past perfect bij mij? Stuur ons dan snel een email met daarin informatie over uzelf, uw thuissituatie en uw telefoonnummer.

 

 

Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenNee
Kan bij hondenJa
GecastreerdJa
Leeftijd1 jaar en 1 maand

Belangstelling?

Denkt u dat u Dorus een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Dorus of wilt u Dorus reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.