Europees Korthaar

Zwart - Wit

Dit ben ik

Hallo,

Wij zijn de gezellige broers Eddie en Dustin en de zusjes Maxine en Jane. We zijn super knuffelig en sociaal, liggen het liefst bij onze pleegmama en pleegpapa op de bank of op schoot. We zijn dol op brokjes en zijn allemaal zindelijk. Spelen vinden we geweldig, want we kunnen hier met z’n vieren heerlijk rondbanjeren. Een pingpongbal, een muis, een veter, een speeltunnel, en oh ja een klein pluchen balletje, we zijn er dol op!!

Eddie- ik ben een grote knuffelkont, en lig graag op schoot of pal naast iemand op de bank. Ben heel lief en zorgzaam voor m’n zusjes en broer. Met eten ben ik een beetje lui, en lig dan het liefst voor m’n bakje zodat ik dichter bij de brokjes lig.

Dustin- ik ben de slaapkop van het stel, trek me graag terug om een dutje te doen terwijl de rest speelt. Spelen met m’n broer kan er soms hard aan toe gaan en soms doe ik dat ook bij m’n zusjes. Ik vind spelen of wassen van m’n pleegpapa en mama’s haar heerlijk om te doen.

Maxine- ik ben heel ondernemend en soms een tikkeltje ondeugend. Doe niks onder voor m’n grote broers, doe net zo hard mee. Slapen op een dekentje bij m’n pleegmama of pleegpapa op de bank vind ik het lekkerste.

Jane- ik ben de kleinste van het stel, maar ben een pittige meid die zich prima red. Slapen met een van m’n broers of zusjes vind ik het fijnst, lekker tegen elkaar aan. Als pleegmama lekker vlees in bakjes doet voor ons, sta ik vooraan, en lik als laatste alle kruimels op!

We worden alleen in koppels geplaatst, kunnen bij kinderen, maar worden niet bij oudere katten geplaatst. Wel kunnen we overweg met andere katten, die wonen hier ook en vinden we heel interessant.

Wil je kennis met ons maken, we verblijven op dit moment in een gastgezin. Mail of bel voor een afspraak dierencentrum de Ark: info@dierencentrumdeark.nl – 0341-416127

Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenNee
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenJa
GecastreerdNee
Leeftijd0-1 jr

Belangstelling?

Denkt u dat u Dustin, Maxine, Jane en Eddie een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Dustin, Maxine, Jane en Eddie of wilt u Dustin, Maxine, Jane en Eddie reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.