Vrouwelijk

Europees Korthaar

Zwart

Dit ben ik

Energieke Ellie zoekt nieuwe familie.

 

 

Dit is Ellie!
Ellie is een jonge dame van ongeveer 1 jaar oud die behoorlijk wat energie heeft.
Ellie is als zwerver bij ons binnengekomen en niet opgehaald door haar eigenaar. Aan ons om voor deze Usain Bolt een nieuw huisje te zoeken.

 

 

Ellie staat in de opvang bekent als een energieke dame die van spelen, rennen en knuffelen houdt.
Zo schiet zijn van hot naar her en moeten sommige katten het ongelden als worstelmaatje. Ellie is een poesje wat de aanwezigheid van andere katten leuk vindt maar ze mogen niet meer aanwezig zijn dat dat zij is. Precies evenveel aanwezig of minder is prima.
Echter kan Ellie ook als zij iets niet leuk vindt dit duidelijk laten merken. Stel zij zit in haar energieke moment en je probeert haar op te pakken probeert zij meteen uit je handen te wurmen. Als dit niet lukt zal ze haar nagels of bek gebruiken om toch uit je handen te komen. Duidelijk niet gediend van verlies van controle.

 

 

Als Ellie dus iets doet wat je niet prettig vindt kun je haar beter afleiden van hetgeen wat zij doet dan haar proberen op te pakken.

 

 

Mede om deze reden zoeken wij dan ook een huishouden waar geen kinderen onder de 10 aanwezig zijn. Ellie kan gecombineerd worden met een andere kat mits deze sociaal en niet heel energiek is. Ons voorkeur gaat eerder uit naar een hond die al katten gewend is. Een hond die wat steviger in zijn schoenen staat en van Ellie haar worstelpogingen niet heel erg onder de indruk zal zijn.

 

 

Door haar enorme energie is het wel raadzaam om Ellie de mogelijkheid te geven om naar buiten te kunnen. Naar buiten de tuin en verder te kunnen. Een echte avonturier zal zij zijn en zal mogelijk dan ook zonder problemen met een muisje of kikker thuiskomen.

 

 

Interesse in Ellie? Plan dan nu een kennismaking bij ons in. Wij ontvangen graag via de mail uitgebreide informatie over uzelf, uw ervaring en woonsituatie. Vergeet uw telefoonnummer alstublieft niet te vermelden. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenJa
Speciale zorgNee
GesteriliseerdOnbekend
Leeftijd1 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Ellie een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Ellie of wilt u Ellie reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.