Vrouwelijk

Europees Korthaar

Zwart wit

Dit ben ik

Lieve Ferrah zoekt rustig huishouden.

 

 

Maak kennis met Ferrah.
Een lieve wat verlegen dame van ongeveer 8 jaar oud.
Ferrah is bij ons binnengekomen als zwerver maar nooit opgehaald door haar baasje. Nu aan ons de taak om voor haar een nieuw huisje te vinden.

 

 

Bij binnenkomst moest Ferrah nog niets van haar verzorgers weten. Alles was spannend. Een nieuwe omgeving, ritme en andere geuren. Echter maakte haar verhuizing naar de losloopkamer al veel goed. Ze raakte gewend aan haar nieuwe omgeving en verzorgers.
Waar wij achter kwamen is dat Ferrah goed te motiveren is met voer. En dat haalde haar snel over de streep om wat dichter bij te komen.
Door voor haar dagelijks een ritueel te herhalen zagen we dat zij al snel dichterbij kwam en zelfs kopjes ging geven. Maar Ferrah heeft nu nog graag de hef in eigen hand. Zij geeft de kopjes en wil nog niet geaaid worden door de verzorger.

 

Wat dus duidelijk is, is dat Ferrah houdt van voorspelbaarheid. Door dit voor haar te creëren maakt zij al snel stappen. Dit zal thuis dus wel met haar doorgezet moeten worden. Wij denken dat wanneer zij rust, ritme en regelmaat heeft zij zich echt zal gaan ontpoppen tot een gezellige kat.

 

 

Ferrah is niet zo gesteld op andere katten. Zodra zij in haar buurt komen wordt ze boos op de andere katten en moeten zij het ontgelden. Een rustig huishouden is dan ook iets wat wij echt zoeken voor Ferrah. Een huishouden zonder andere katten, honden of jonge kinderen.

 

 

Ferrah is zelf erg rustig van aard waardoor wij denken dat zij het prima op een appartement kan vinden. Een huis met tuin mag natuurlijk altijd.

 

 

Interesse in Ferrah? Plan dan nu een kennismaking bij ons in. Wij ontvangen graag via de mail uitgebreide informatie over uzelf, uw ervaring en woonsituatie. Vergeet uw telefoonnummer alstublieft niet te vermelden. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Houdt van knuffelenOnbekend
Moet naar buitenNee
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij hondenNee
Speciale zorgNee
GesteriliseerdOnbekend
Leeftijd2 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Ferrah een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Ferrah of wilt u Ferrah reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.