Mannelijk

Amerikaanse Stafford

bruin wit

Dit ben ik

Dit is Frenkie, hij is bij ons als vondeling binnen gekomen en helaas niet meer door zijn eigenaar opgehaald. En daarom zijn wij opzoek naar een nieuw huisje voor hem.

Door dat hij als vondeling binnen is gekomen weten wij niet veel van hem af, en daardoor is zijn leeftijd ook geschat op 1,5 jaar.

Frenkie is een lieve energieke hond, daardoor plaatsen wij hem pas bij kinderen vanaf 16 jaar omdat hij nogal lomp kan zijn. Wij plaatsen hem niet bij andere dieren omdat we merken wanneer hij gefrustreerd is moeite heeft met andere dieren.

Hij moet nog wel veel leren en daarom zoeken wij een baasje die ook met hem aan de gang wilt. Wij bieden vanuit de Ark in samenwerking met hondenschool Kim een cursus er bij aan.

Heeft u interesse neem dan contact op met de Ark.

Leeftijd1 jaar en 5 maanden
Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij hondenNee
GecastreerdJa

Belangstelling?

Denkt u dat u Frenkie een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Frenkie of wilt u Frenkie reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.