Vrouwelijk

Kruising

Gestroomd

Dit ben ik

Gaia is een buitenlands teefje van ongeveer 6 jaar. Zij heeft 5 jaar samen met een Frisse Stabij reu in een gezin geleefd in de stad.

Gaia is een vrolijke, levenslustige zelfstandige teef die graag samen met je er op uit gaat. Ze houdt van rennen, lange wandelingen en naast de fiets lopen.

Zoals een echte teef betaamt is ze beschermend naar een ieder die in huis woont en waaks naar elk ander. Ze houdt er dan ook niet van als vreemden zomaar aan haar willen komen.

Ze is goed met andere honden mits deze niet agressief gedrag vertonen, dat wil ze logischer wijs niet en zal ze zich dan ook met verve verdedigen.

Gaia is volledig getraind volgens de BTA methode van Mandy van Gelder. Hierdoor heeft ze geleerd om netjes aan de lijn mee te lopen en prikkels, wandelaars/fietsers/honden/paarden, te melden indien deze op haar weg komen.

Gaia zoekt een warm huis waar ze samen met haar toekomstige baas(jes) sportief kan genieten van het leven.

Leeftijd6 jaar en 4 maanden
Hond / KatJa
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenNee
Kan bij hondenJa
Speciale zorgNee
Kan alleen thuisblijvenJa
Kan mee in de autoJa
Gedrag aan de lijnGoed
ZindelijkJa
WaaksheidWaaks
SchofthoogteHoger dan 30 cm
VachtverzorgingWeinig vachtverzorging
Kan loslopenJa
GesteriliseerdJa

Belangstelling?

Denkt u dat u Gaia een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Gaia of wilt u Gaia reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.