Vrouwelijk

Europees Korthaar

Zwart wit

Dit ben ik

Maak kennis met lieve Narah!

Narah is bij ons binnengekomen met haar kittens als vondeling. Echter is haar baasje haar niet komen ophalen bij ons en is het aan ons de taak om voor haar een nieuw huisje te vinden!

Narah is een knuffelkont met soms een heerlijk eigen willetje.
Zo is zij bijvoorbeeld niet gediend van andere katten of van honden. Zonder aarzelen gaat ze de confrontatie met ze aan zonder dat ze bij haar überhaupt in de weg hebben gezeten. Ja, voor Narah zijn wij echt opzoek naar een huishouden waar zij enig huisdier zal zijn.
Desondanks haar geschil met andere dieren, vindt zij mensen geweldig! Zo lang mogelijk knuffelen en kroelen. Op schoot is nog wat te spannend. Al denken wij dat ze dit mogelijk wel zal ontwikkelen zodra zij durft te ontspannen.

Narah is een poesje wat graag ontdekt. Erg nieuwsgierig en gaat graag op avontuur. Zo zijn wij er in de opvang achter gekomen dat zij zelfstandig haar slot open maakt van haar verblijf. Slimme dame dus! Daarom zijn wij voor haar dan ook opzoek naar een huis waar zij naar buiten kan om haar energie er daar lekker uit te gooien.

Denkt u na het lezen van het verhaal van Narah, deze nieuwsgierige lieverd past perfect bij mijn situatie? Neem dan snel contact op via info@dierencentrumdeark.nl
Wij ontvangen graag wat informatie over uzelf en uw woonsituatie.

Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenNee
Kan bij hondenNee
Speciale zorgNee
GesteriliseerdJa
Leeftijd1 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Narah een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Narah of wilt u Narah reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.