Vrouwelijk

Europees Korthaar

Zwart

Dit ben ik

Maak kennis met Jip.

Een lieve, verlegen dame van ongeveer 1 a 1,5 jaar oud.
Zij is bij ons binnengekomen als vondeling. Helaas heeft haar baasje haar nooit opgehaald en is het nu aan ons de taak om voor haar een nieuwe familie te zoeken.

Jip staat bij ons in de opvang bekend als een poesje wat in de schaduw leeft. Met andere (vooral katers) kan zij het goed vinden. Maar de mens is echt nog iets wat eng is.

Ze is goed te stimuleren met voeding waardoor wij wel van mening zijn dat zij wanneer zij de goede begeleiding krijgt. Goed in haar vertrouwen naar de mens kan groeien.
Een huishouden bestaande uit 1 of 2 personen max. moet voor haar te doen zijn. En er moet vooral niet verwacht worden dat zij binnen no time op je schoot ligt.
Een sociale andere kat zou voor haar een mooi voorbeeld en steun kunnen zijn. Het is geen pre, maar het kan haar socialisatieproces versnellen.

Wanneer je voor Jip kiest, ontvang je van ons informatie en tips over het socialiseren van katten. Je komt er niet helemaal alleen voor te staan. Want ook zo zijn wij altijd bereikbaar voor informatie.

Bent u na het lezen ervan overtuigt dat Jip bij je past?
Neem dan snel via info@dierencentrumdeark.nl contact met ons op.
Graag ontvangen wij informatie over uzelf en uw woonsituatie.

Houdt van knuffelenNee
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenOnbekend
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenNee
Speciale zorgNee
GesteriliseerdNee
Leeftijd1 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Jip een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Jip of wilt u Jip reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.