Vrouwelijk

Europees Korthaar

Cypers

Dit ben ik

Daar zit je dan…
Van de een op de andere dag ineens bij ons in de opvang.

Lara is bij ons als zwever binnengekomen. Haar baasje is haar niet komen ophalen. Aan ons nu de taak om voor deze lieverd een nieuw huisje te vinden.

 

 

Lara is een beginnende senior van ongeveer 8 jaar oud.

 

Het leven in onze opvang is nogal wat indrukwekkend voor Lara. Ze vindt het wat spannend maar laat zich wel aaien als je haar rustig benadert.
We zien als verzorgers dat Lara graag wil, maar het echt te spannend vindt met alle prikkels die zij hier in de opvang ontvangt.

Wij denken dan ook als Lara haar rust en eigen mandje heeft zij zich ontpopt tot een kat die graag om je heen is.

Een huisje dat zij niet hoeft te delen met een andere kat, hond of kinderen is dan ook iets waar we naar op zoek zijn voor Lara.

Lara zou prima kunnen leven in een appartement waar zij een frisse neus op het balkon mag halen of lekker haar benen kan strekken in een afgezette tuin.

 

 

Interesse in Lara? Plan dan nu een kennismaking bij ons in. Wij ontvangen graag via de mail uitgebreide informatie over uzelf, uw ervaring en woonsituatie. Vergeet uw telefoonnummer alstublieft niet te vermelden. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Houdt van knuffelenNee
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenNee
Speciale zorgNee
GesteriliseerdOnbekend
Leeftijd7 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Lara een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Lara of wilt u Lara reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.