Vrouwelijk

Europees Korthaar

Schildpad

Dit ben ik

Dit is Liv.

 

 

Liv is bij ons binnengekomen als zwerver met haar kitten. Niemand is beide op komen halen. Nu is het aan ons om een nieuw huisje te vinden voor Liv.

 

 

Liv kwam binnen als een beschermende moeder over haar kitten. Ze had zo haar twijfels maar als je haar vertrouwen had vond ze het heerlijk om te kroelen!
Echter toen zij verhuisde naar een nieuwe ruimte samen met haar kitten was het vertrouwen voor haar zodanig beschadigd dat zij niets van ons meer wilde weten.

 

Al snel bleek het dat dit niet was door de verhuizing maar doordat zij nog steeds drachtig bleek te zijn. Helaas heeft zij dit nest verworpen en hebben wij Liv laten steriliseren.

 

Liv heeft echt bij moeten komen van wat zij heeft meegemaakt en begint langzaam weer het vertrouwen in de mensen te winnen. Echter heeft zij nog wel een weg te gaan.

 

Liv is een poesje wat niet zit te wachten op andere katten. Ze tolereert ze maar daar is alles mee gezegd.

 

Voor Liv zijn wij dan ook op zoek naar een huishouden waar van haar niet per sé wordt verwacht dat zij een schootkat zal worden. Een huisje waar zij lekker naar buiten kan en daar op de muizen mag jagen.

 

 

Kinderen en honden zijn voor haar te onvoorspelbaar. Een huis zonder beide zou voor haar het prettigste zijn.

 

We weten hoe Liv kan zijn en wij denken met onze ervaring die wij hebben dat zij dan ook echt wel weer zo knuffelig zal worden. Echter is het wel aan haar nieuwe baasje om dit vertrouwen te winnen en met haar stappen te gaan maken.

 

 

Interesse in Liv? Plan dan nu een kennismaking bij ons in. Wij ontvangen graag via de mail uitgebreide informatie over uzelf, uw ervaring en woonsituatie. Vergeet uw telefoonnummer alstublieft niet te vermelden. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Houdt van knuffelenNee
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij hondenNee
Speciale zorgNee
GesteriliseerdOnbekend
Leeftijd1 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Liv een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Liv of wilt u Liv reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.