Vrouwelijk

Europees Korthaar

Schildpad

Dit ben ik

Liv is een elegante, zelfstandige en wat verlegen dame. Ze is bij ons in het gastgezin gekomen om bij te komen van een miskraam, waardoor ze het vertrouwen in mensen was kwijtgeraakt.

 

Liv is nu een weekje bij ons thuis en we zien het vertrouwen snel toenemen. Waar ze zich eerst verstopte onder een kast, ligt ze nu lekker spinnend naast me op de bank of op schoot als de kinderen niet thuis zijn.

 

Liv moest even wennen aan aaien, maar heeft hierbij nooit uitgehaald, ze is zachtaardig en vlucht het liefst als ze bang is.

 

Liv is heel lief voor onze eigen katten in het gastgezin en vindt het leuk om met mijn eigen kat te spelen. Ze zou een rustig kattenvriendje heel leuk vinden maar dit is geen must.

 

We zoeken voor haar een huisje waar ze in alle rust, zonder honden en Kinderen onder de 13 jaar op haar pootjes kan landen.

 

Ik weet zeker dat met een beetje rust en geduld Liv een fantastische aanvulling op je leven zal zijn! Natuurlijk kunnen we voor eventuele behoefte aan hulp in de toekomst ook advies geven en contact houden.

Leeftijd1 jaar en 6 maanden
Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenNee
Speciale zorgVerlegen
GecastreerdJa

Belangstelling?

Denkt u dat u Liv een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Liv of wilt u Liv reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.