Mannelijk

Europees Korthaar

Cypers

Dit ben ik

Maak kennis met onze prachtige mooie kater Luxor!

 

Wat een plaatje is het toch! Een echte heerlijke grote kater met katerwangen.

 

Luxor is bij ons als zwerver binnengebracht. Helaas is hij niet opgehaald door zijn mogelijke eigenaar waardoor het nu aan ons de taak is om voor hem een nieuw huisje te vinden.

 

Luxor is een ex-kater waarvan we de leeftijd op ongeveer 5 à 6 jaar hebben geschat.
Laat je niet verleiden door zijn omvang want het wordt ineens een bang klein sulletje als je hem wilt benaderen. Luxor is het leven dicht bij een mens duidelijk niet gewend. Dit is iets waar dan ook veel tijd en geduld voor moet worden genomen. Overhaasten is met hem geen goed idee.
Er zit potentie in Luxor. Zo blijft hij bij het creëren van voorspelbaarheid al gewoon liggen bij het binnen komen van de ruimte. Het zijn de kleine stappen die het doen voor Luxor.

 

Baad bij andere katten heeft Luxor zeker. Een leuke, lieve sociale poes zou misschien nog wel het meest ideale zijn voor Luxor.

 

Voor Luxor zijn wij op zoek naar een huishouden zonder kinderen of honden. Waar er mensen zijn die hem de tijd gunnen om zich te ontwikkelen. Dit kan 2 maanden duren maar ook gerust een jaar.
Er zit een grote goedzak in, alleen moet hij nog het vertrouwen winnen.

 

Luxor zit veel buiten waardoor wij een huis zoeken waar hij op den duur ook weer lekker kan genieten va de frisse buitenlucht.

 

Denkt u na het lezen; Deze vriendelijke, verlegen reus kan ik een gouden mandje bieden? Neem dan snel contact met ons op.

 

Kennismaken en adoptie:

We verzoeken u om zo uitgebreid mogelijk informatie via de mail naar ons te sturen.
Denk daarbij aan:
– De gezinssamenstelling (Indien kinderen, de leeftijden)
– De woonsituatie (wel/geen tuin/balkon en hoe dat is afgezet)
– Werksituatie
– Eventuele ervaring met katten
– Eventuele andere aanwezige huisdieren

Op die manier krijgen wij een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Vergeet niet uw contact gegevens inclusief telefoonnummer erbij te vermelden. Mailen kan naar: info@dierencentrumdeark.nl

 

Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak na een uitnodiging, dit doen wij telefonisch. Bij meerdere gegadigden maken wij een selectie voor de uitnodiging voor het kennismaken op basis van de informatie zoals gegeven in de mail. Let op: katten dienen bij adoptie met een auto opgehaald te worden.

Houdt van knuffelenOnbekend
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenNee
Speciale zorgNee
GecastreerdJa
Leeftijd5-6 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Luxor een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Luxor of wilt u Luxor reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.