Vrouwelijk

Europees Korthaar

Cypers

Dit ben ik

Dit is Mavis.

 

Mavis is bij ons binnengekomen als vondeling. Niemand is haar opkomen halen. Aan ons de taak om voor haar een nieuw huisje te vinden.

 

Mavis is een poesje klein van stuk en ongeveer 8 jaar.
Tijdens het begin van haar verblijf bij ons was Mavis vooral erg boos en wilde dan ook liever niet in de buurt zijn van haar verzorgers. Als ze zich kan verstoppen kiest ze liever voor de veiligheid dan de confrontatie aan te gaan.

 

Echter zijn wij nu een aantal weken verder en is Mavis een ware knuffelkont. Ook stiekem wel een koekiemonster als je met wat lekkers aankomt! Mavis is makkelijk te paaien met voeding waardoor zij heel snel stappen maakt.

 

Met veel liefde, tijd, geduld maar vooral voorspelbaarheid, kan Mavis een poesje worden lekker in een huishouden kan wonen. Mavis is een poesje wat qua karakter en rugzakje geschikt is voor mensen die ervaren zijn in de wat lastigere karakters, maar ook mensen die willen beginnen met het bieden van een huis aan katten met een rugzakje.

 

Door het rugzakje van Mavis, adviseren wij haar niet te plaatsen bij kinderen onder de 16. Andere katten ligt zij niet per sé bij maar jaagt ze ook niet weg. Honden zijn iets te veel voor Mavis.
 

Wij zien Mavis ervoor aan een echte jager te zijn. Houdt er dan ook rekening mee dat Mavis mogelijk met wat dieren als: kikkers, muisjes en misschien wel soms een vogeltje thuis kan komen.

 

Mavis kan naast een huiskat, ook een fantastische kandidaat zijn om geplaatst te worden op een boerderij, manege of kassencomplex.

 

Wil je kennis komen maken met Mavis? Mail of bel voor een afspraak naar: info@dierencentrum.nl of bel naar 0341-416127.

Houdt van knuffelenNee
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenNee
GecastreerdNee
Leeftijd8
GesteriliseerdJa

Belangstelling?

Denkt u dat u Mavis een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Mavis of wilt u Mavis reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.