Vrouwelijk

Europees Korthaar

Schildpad wit

Dit ben ik

Milou is een poes van ca. 3 jaar oud. Ze is als zwerver binnengekomen en bij mij in het gastgezin geplaatst omdat ze drachtig was. Ik heb een paar dagen nodig gehad om haar vertrouwen te winnen, maar het is een echte knuffelkat geworden. Ze komt altijd naar me toe als ik binnenkom. Bij vreemde mensen moet ze een tijdje wennen, maar met een rustige benadering komt ze wel los, vooral als je wat te eten meeneemt.

Milou is dol op eten, kattenkruid en knuffels. Als ze schrikt dan blaast en gromt ze soms, maar ze heeft nog nooit naar me uitgehaald. Milou is een rustige, zachtaardige en vriendelijke kat.

Onlangs is gebleken dat Milou last heeft van astma. Het zit haar over grotendeels van de dag niet in de weg, maar het zorgt voor een minder groot bereik in uithoudingsvermogen en dat zij met een puffertje geholpen moet worden. Met dit puffertje zijn wij momenteel aan het trainen en dit gaat harstikke goed!

We zoeken voor Milou een rustige plek zonder kleine kinderen. Omdat ze graag in de vensterbank zit, denken we dat ze het fijn vindt om naar buiten te kunnen. Milou is vriendelijk naar andere katten en kan haar huis zeker met een andere kat delen.

Milou zorgt momenteel nog voor haar kittens tot zij oud genoeg zijn het nest te verlaten. Dit zal naar verwachting begin-medio juli zijn. Ook voor haar zoeken wij natuurlijk een gouden mandje en hoe prachtig zou dat zijn als dat meteen geregeld is zodra haar kittens ook geplaatst worden! Wil je kennismaken met Milou? Neem gerust contact met ons op!

Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenOnbekend
Speciale zorgAstma medicatie
GecastreerdJa
Leeftijd3 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Milou een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Milou of wilt u Milou reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.