Mannelijk

Kruising

Bruin

Dit ben ik

Dit is Murphy, Murphy is samen met zijn broertje Baxter bij ons binnengekomen voor afstand omdat de eigenaar helaas niet meer voor hun kon zorgen.

Murphy is een erg lief en zachtaardig hondje die iet wat terug houdend kan zijn in het begin maar als snel lekker los komt, hij vindt het ook heerlijk als die je eenmaal kent om met  je te knuffelen. Hij gedraagt zich op straat over het algemeen netjes maar soms wilt die nog wel eens uitvallen naar andere honden en/of rollende wielen. Als hij in zijn mand ligt en je loopt langs of wilt in de buurt komen kan hij wel eens naar je grommen. Omdat Murphy aan nieuwe situaties en mensen moet wennen plaatsen wij hem niet bij jonge kinderen, hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar oud. Murphy mag samen met zijn broertje Baxter geplaatst worden maar dat is geen must.

Wilt u meer informatie over Murphy en denkt u hem een gouden mand en de juiste begeleiding te geven die hij nodig heeft? Neem dan contact met ons op!

Hond / KatJa
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenNee
Kan bij hondenJa
Speciale zorgNee
Kan alleen thuisblijvenJa
Kan mee in de autoJa
Gedrag aan de lijnGoed, trekt niet, wilt soms uitvallen
ZindelijkJa
WaaksheidWaaks
SchofthoogteHoger dan 30 cm
VachtverzorgingWeinig vachtverzorging
Kan loslopenJa
GecastreerdJa
Leeftijd1 jaar en 8 maanden oud

Belangstelling?

Denkt u dat u Murphy een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Murphy of wilt u Murphy reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.