Vrouwelijk

Europees Korthaar

Zwart-wit

Dit ben ik

Nanna is een onwijs lieve, zorgzame poes van ongeveer 1 jaar oud. Ze is op straat gevonden, samen met een nestje kittens. Hierdoor heeft ze een hoop meegemaakt.

Ondanks dat is ze erg aanhankelijk. Met geduld en veel kriebels stelt zij zich helemaal open en vertrouwt ze je volledig. Ze heeft op straat geleefd, maar eenmaal binnen heeft zij eigenlijk geen oog meer voor buiten. Bij het raam zitten en naar de kwetterende vogeltjes kijken vindt zij ook prima.

Ze houdt van knuffelen, maar ze is (nog) geen schootkat. Naast je liggen vindt ze wel erg fijn. Nanna heeft een prachtige knor die ze maar al te graag aan je wil laten horen.

Nanna kan prima met kinderen vanaf 8 jaar. Hoe Nanna precies reageert op andere katten of honden is voor als nog onbekend.

Geïnteresseerd of nog een vraag? Neem gerust contact op!

Denkt u na het lezen van het verhaal van Nanna, deze nieuwsgierige lieverd past perfect bij mijn situatie? Neem dan snel contact op via info@dierencentrumdeark.nl
Wij ontvangen graag wat informatie over uzelf en uw woonsituatie.

Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenNee
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij hondenOnbekend
GecastreerdNee
Leeftijd+/- 1 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Nanna een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Nanna of wilt u Nanna reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.