Mannelijk

Europees Korthaar

Zwart

Dit ben ik

Pepijn is een gecastreerd katje van ongeveer 6 maanden oud. Hij kwam in ons gastgezin om aan mensen te wennen. Dit is heel goed gegaan. Hij heeft zich ontwikkeld als een kat die het heerlijk vindt om geaaid te worden. Maar vindt hij nog spannend als hij wordt opgepakt.

 

Hij houdt van spelen (een muisje, een balletje of speelhengel). Hij wordt er erg blij van. Het helpt hem ook ontspannen en laat hem sneller wennen aan de omgeving. Hoewel hij zich soms een beetje onzeker voelt en vlucht als hij bang is.

 

Pepijn is heel lief voor onze eigen katten en vindt het leuk om met mijn eigen kat te spelen. Als er al een jonge en sociale kat in zijn nieuwe huis woont, dan vindt Pepijn dit ook leuk, maar dit is geen must.

 

We zijn nu op zoek naar een warm huis zonder hond en met een liefdevol baasje voor hem. Hij kan in een appartement of een huis met een tuin geplaatst worden.

 

Interesse of vragen? Neem gerust contact op!

Leeftijd6 maanden
Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenNee
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenOnbekend
Speciale zorgVerlegen
GecastreerdJa

Belangstelling?

Denkt u dat u Pepijn een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Pepijn of wilt u Pepijn reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.