Mannelijk

Europees Korthaar

Zwart wit

Dit ben ik

Lieve, verlegen senior zoekt gouden mand!

 

Maak kennis met Pluto.
Een zachtaardige, rustige gecastreerde kater van ongeveer 7 à 8 jaar oud.
Pluto is bij ons binnengekomen als zwerver. Nu is het aan ons om voor Pluto een geschikt mandje te vinden.

 

 

Pluto komt van de straat. Hij is waarschijnlijk ooit gevangen als TNR (trap, neuter and return). Dat houdt in dat hij gevangen is om de zwerfpopulatie op die locatie te castreren en weer uit te zetten. Zo proberen ze de harde groei van die zwerfgroep op de locatie tegen te gaan. Hierbij halen ze tijdens de castratie een stukje van een oor weg zodat ze tijdens een nieuwe vangpoging kunnen zien dat hij niet gevangen hoeft te worden.  Pluto mist dus ook hierdoor een stukje van zijn oor.

 

 

Echter nu hij bij ons zit werd al snel duidelijk dat Pluto niet meer zit te wachten op een leven op straat. Hij geniet van zijn natje en droogje waar hij niet meer voor hoeft te knokken. Ook zijn motortje gaat hard aan bij een goede knuffelsessie.

 

 

Pluto is het leven in drukte niet zo gewend. Een één op één situatie of één op twee zou voor Pluto ideaal zijn. Geen kinderen, andere katten of honden in huis. Een huis waar hij de aandacht lekker voor zichzelf heeft, vertroeteld mag worden en waar hij heerlijk in de zon mag bakken.

 

Pluto zou het mogelijk wel fijn vinden om zijn benen nog te kunnen strekken op een goed afgezet balkon of in een goed afgezette tuin.

 

Interesse in Pluto? Plan dan nu een kennismaking bij ons in. Wij ontvangen graag via de mail uitgebreide informatie over uzelf, uw ervaring en woonsituatie. Vergeet uw telefoonnummer alstublieft niet te vermelden. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Houdt van knuffelenNee
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenNee
Speciale zorgNee
GecastreerdJa
Leeftijd7 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Pluto een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Pluto of wilt u Pluto reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.