Vrouwelijk

Europees Korthaar

Cypers-wit

Dit ben ik

Voor wie een uitdaging aandurft en heel veel geduld heeft. Ragna zit in een gastgezin en heeft zich al van haar goede kant laten zien. Ze is heel erg speels, sociaal naar de andere katten in huis en best wel nieuwsgierig. Ze is vooral erg onzeker. Dit toont ze door weg te rennen als je haar wil benaderen. Ze verstopt zich niet en blijft ook wel in de buurt wachten wat er gaat gebeuren. De onzekerheid en het verloren vertrouwen moet weer herwonnen worden.

Ze laat zich als ze zit te eten sinds kort wel aaien. ’s Avonds komt ze gezellig in de kamer bij je zitten en daagt ons dan uit voor een spelletje met de hengel. Als je haar iets lekkers op de hand aanbiedt, ruikt ze er wel aan, maar pakt het nog niet uit je hand. Als je het lekkers voor haar neerlegt, eet ze het wel gewoon op.

Kortom een superleuk poesje om in huis te hebben als ze haar eigen gang kan en mag gaan. Met rust, veel geduld en liefde komt het helemaal goed met dit (s)katje.

Leeftijd2 jaar en 7 maanden
Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenOnbekend
Speciale zorgVerlegen
GecastreerdNee

Belangstelling?

Denkt u dat u Ragna een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Ragna of wilt u Ragna reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.