Mannelijk

Europees Korthaar

Rood met wit

Dit ben ik

Maak kennis met de almachtige Ragnar.

 

 

Althans dat zou hij zijn als hij zijn naam eer deed.
Ragnar is een geweldige, verlegen rood/wit cyperse kater van ongeveer 8 à 9 maanden oud.
Hij is als zwerver bij ons binnengekomen. Helaas is zijn eigenaar hem nooit komen ophalen. Nu is het aan ons de taak om voor Ragnar een liefdevol huisje te vinden.

 

 

Ragnar staat bij ons in de opvang bekend om zijn speelse karakter met de angst voor mensen.
Zodra de mensen de kamer uit zijn, zoekt hij de andere katten en dan met name Tara op om lekker samen te ravotten. Rennen, klimmen en samen stoeien is dan ook iets wat leuk is om te doen.

 

 

Ragnar was in het begin van zijn opname erg boos. Inmiddels met de hulp van velen andere lieve katten lukt het Ragnar wat meer om ook in beeld te zijn als wij in de kamer zijn.
Afstandspeeltjes zijn voor Ragnar een dikke JA! Alles waar de mens niet te dichtbij voor hoeft te komen maar wel leuk is om achter aan te gaan doet Ragnar graag.

 

Ragnar en andere katten is een leuke combinatie. In dit geval vooral Tara. Samen knuffelen, flank aan flank en kopjes geven is iets wat ze graag samendoen. Samen komen te leven met een andere kat is dus wel echt een must voor Ragnar. Het mooiste zou zijn als dit lukt met Tara.

 

 

Ragnar is geen kat om als eerste kat in huis te nemen. Je moet behoorlijk met hem werken. Denk hierbij aan socialiseren maar ook het gedrag kunnen aflezen van een kat.  Dit zodat je ook zijn grenzen respecteert.

 

 

Kinderen en honden zijn te onvoorspelbaar voor Ragnar. Dit is geen match.

 

 

Ragnar zou uiteindelijk wel naar buiten willen. Echter zal er eerst goed een band moeten worden opgebouwd voordat het vertrouwen gewekt zal zijn dat hij ook daadwerkelijk terugkomt naar huis.

 

 

U krijgt tips en adviezen mee hoe u een band op kan bouwen met een angstige kat.

 

 

Interesse in Ragnar of misschien ook wel samen met Tara? Plan dan nu een kennismaking bij ons in. Wij ontvangen graag via de mail uitgebreide informatie over uzelf, uw ervaring en woonsituatie. Vergeet uw telefoonnummer alstublieft niet te vermelden. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Houdt van knuffelenOnbekend
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenNee
Speciale zorgNee
GecastreerdJa
Leeftijd8 mnd

Belangstelling?

Denkt u dat u Ragnar een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Ragnar of wilt u Ragnar reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.