Mannelijk

Mechelse Herder

Zwart

Dit ben ik

Heeft u een afgesloten terrein in een rustige omgeving en bent u net als ik op zoek naar een maatje voor het leven?

Inmiddels vertoef ik nu al bijna een jaar bij De Ark! De medewerkers hier houden allemaal ontzettend veel van mij, maar deze weten ook dat ik veel meer verdien dan zij mij kunnen bieden. Ik heb in de tijd dat ik hier verblijf al meerdere soortgenoten zien vertrekken naar hun nieuwe huisje, maar voor mij blijft bezoek helaas uit…
Ik snap er helemaal niets van… Ik ben een echte knuffelkont en houd er enorm van om 1 op 1 met iemand bezig te zijn.

Oké oké, ik heb ook wel wat ‘kleine’ minpuntjes, maar wil hier met mijn nieuwe baas echt wel aan werken hoor! Ik kan niet geplaatst worden in een drukke woonwijk, hier zijn voor mij teveel prikkels. Ik heb de eerste 5 jaar van m’n leven op een terrein gelopen, hier werd eigenlijk niets met mij gedaan waardoor ik uit verveling langs het hekwerk ben gaan rennen en al blaffend reageerde op alles wat voorbij kwam. In het dagelijks leven laat ik nog wat van deze trekjes zien maar bij De Ark hebben we met training al wel verbetering behaald. Auto’s daarentegen is voor mij nog wel een uitdaging, het lukt me ondanks de training nog niet om dit te negeren. Vandaar dat mijn verzorgers een rustige, prikkelarme omgeving zoeken, met het liefst een groot terrein zodat er niet direct met mij langs een weg o.i.d. gewandeld hoeft te worden.

Er moet toch ergens ook voor mij die perfecte match te vinden zijn? Dus heeft u een afgesloten terrein in een rustige omgeving en bent u net als ik, opzoek naar een maatje? Neem dan contact op met mijn verzorgers, ik kan niet wachten om kennis te maken!

Hond / KatJa
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij hondenJa
Speciale zorgTraining
Kan alleen thuisblijvenJa
Kan mee in de autoOnbekend
Gedrag aan de lijnValt uit, training nodig om prikkels te negeren
ZindelijkJa
WaaksheidWaaks
SchofthoogteGroter dan 50 cm
Vachtverzorging2-3x per jaar ontwollen
Kan loslopenNee
GecastreerdJa
Leeftijd6 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Rex een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Rex of wilt u Rex reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.