Vrouwelijk

Europees Korthaar

Schildpad

Dit ben ik

Tina is als zwervertje gevonden en ben bij mij in het gastgezin gekomen om te wennen aan mensen.

 

Tina was heel bang en uitte dit door te blazen en helemaal te bevriezen als ik haar aanraakte. Ze verstopte zich het liefst tussen de andere kittens.

 

Langzaam maar zeker maakt ze stapjes vooruit. Ze komt direct kijken als is de speelhengel tevoorschijn haal en speelt fanatiek. Ze weet heel goed dat ik de leverancier ben van snoepjes. Vaak zit ze al klaar als ik de kamer binnenkom.

 

 

Als ik haar wat lekkers geef dan kan ik haar aaien, ze vindt dit iedere dag wat minder eng. Ik zie haar elke keer wat meer genieten en ze gaat steeds harder spinnen. Het is heerlijk om te zien hoe ze elke keer wat langer geaaid wil worden.

 

Tina speelt graag met balletjes en andere kittens. Ik merk dat ze veel afkijkt van andere kittens hier in het gastgezin en hierdoor ook minder bang is geworden.

 

Tina is op een beleefde manier heel nieuwsgierig naar mijn eigen katten. We plaatsen Tina alleen bij een sociale jonge kat of samen plaatsen met een ander kitten. Indien gewenst kunnen we hier in het gastgezin kijken of er een goede match is met Tina en een ander kitten uit de Ark. We plaatsen Tina niet alleen. Een appartement zou een prima omgeving zijn voor Tina.

 

We zoeken voor Tina een rustig huis zonder kinderen en zonder honden. Ze zal niet uithalen maar is hier gewoon nog te bang voor.

 

Tina is een kitten voor mensen met wat geduld. Ervaring met katten is handig, maar niet noodzakelijk. We geven je met plezier tips om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Interesse? Neem gerust contact op. We vertellen je graag meer en kunnen ook video’s sturen zodat je een wat beter beeld van dit dametje krijgt.

 

Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenNee
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenOnbekend
Speciale zorgNee
GecastreerdNee
Leeftijd17 weken

Belangstelling?

Denkt u dat u Tina een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Tina of wilt u Tina reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.