Mannelijk

Europees Korthaar

Cypers wit

Dit ben ik

Hallo allemaal, mijn naam is Tom en ik ben een Europese korthaar man van 15 jaar oud. ( 05-10-2006 ).

Ik ben een lieve kater die graag een aai over zijn bol krijgt en houdt van aandacht. Ik ben niet echt een schootkat misschien uiteindelijk dat ik dit wel wordt, wel huppel ik graag achter je aan. Soms kan ik ook nog lekker speels uit de hoek komen als je met een verenstokje gaat spelen met mij.

Er is bij mij in oktober dit jaar suikerziekte geconstateerd waardoor ik nu op een speciale dieet voeding zit en ik moet nu ook 2x per dag geprikt worden met insuline. Dit vindt ik helemaal niet erg want ik krijg dan altijd wat lekkers. Dit blijft zo de rest van mijn leventje, hierdoor mag ik absoluut niet naar buiten en ook geen ander voer krijgen.

Als u meer over mij wilt weten of mij graag wilt ontmoeten neem dan gerust contact op met Dierencentrum de Ark. Ik kijk er al erg naar uit!

Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenNee
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenNee
Speciale zorgSuikerziekte
GecastreerdJa
Leeftijd15 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Tom een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Tom of wilt u Tom reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.