Mannelijk

Europees Korthaar

Zwart - Wit

Dit ben ik

Dit is Ushi.

 

 

Ushi is samen met zijn zusje Kitty bij ons ter afstand aangeboden.
Aan ons nu de taak om een nieuw huisje voor Ushi te zoeken.

 

 

Ushi is een gecastreerde kater van 2 jaar oud.

 

 

Een echte lieverd, dat is Ushi ten voeten uit. Hij komt je groeten, kopjes geven en volgt je overal. Nieuwsgierig is iets wat boven aan het lijstje van Ushi staat. Een echte avonturier.

 

 

Ushi is een kater wat onzeker is in de buurt van andere katten. Hij is in de plaatsingskamer dan ook het katje wat altijd maar de klappen ontvangt van de grotere jongens.
Voor Ushi belangrijk zich hierdoor zo veel mogelijk aan te passen. Gelukkig wint zijn nieuwsgierigheid het van zijn onzekere aart en bloeit dit op in het bijzijn van mensen.
Zo speelt hij graag met water of een hengeltje en gaat hij achter alles wat rolt, springt of vliegt aan. Zolang het maar door de mens is gegooid of gerold.

 

In de buurt van Ushi vinden wij soms wat druppeltjes urine. Wij denken dat dit komt omdat Ushi veel stress heeft en wat snel overprikkeld is. Dit is prima op te lossen met wat rustgevende medicatie en vooral een huis waar voorspelbaarheid heerst. Deze medicatie is alleen nodig voor de verhuizing en de eerste twee weken dat hij in zijn nieuwe huisje rondloopt. Daarna zouden de druppeltjes niet meer aanwezig hoeven zijn.

 

Doordat Ushi snel overprikkeld is, lijkt het ons niet verstandig hem te combineren met kinderen, andere katten of honden.
Naar buiten de wereld verkennen zou voor Ushi een heerlijke verrijking zijn. Daarom zoeken wij wel een familie met een woning waar hij lekker naar buiten kan.

 

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt in Ushi?
Neem dan snel via info@dierencentrumdeark.nl contact met ons op.
Graag ontvangen wij informatie over uzelf, uw woonsituatie en uw telefoonnummer.

Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij hondenNee
Speciale zorgRustgevende medicatie
GecastreerdJa
Leeftijd2 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Ushi een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Ushi of wilt u Ushi reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.