Mannelijk

Europees Korthaar

Wit rood

Dit ben ik

Zorro is een gecastreerde kater van 29-12-2020 (ca. 1,5 jaar oud).

Zorro is bij mij in het gastgezin om een andere kat met medische zorg gezelschap te houden.
Hij vond het de 1e dag heel spannend hier, maar liet zich na een dag al een beetje aaien. Na 4 dagen hier is het een enorme knuffelaar geworden waarvan ik verwacht dat een schootkat gaat worden. Hij is heel zachtaardig in karakter, heeft ondanks zijn angst nooit naar ons uitgehaald. Het is een enorm lieve softie.

Zorro is sociaal naar andere katten. Een erg aanwezige kat die veel de aandacht op eist, zou geen goede match zijn met Zorro omdat hij zelf wat rustiger en verlegen is. Zorro eet wat langzamer, als hij geplaatst wordt met een gulzige kat, dan moet hier rekening mee gehouden worden. Soms heeft Zorro meer zin in knuffelen dan eten.

We zoeken voor Zorro een rustig huisje waar hij op den duur naar buiten kan, een huis met rustige oudere kinderen is geen probleem.

Wil je kennismaken met Zorro, neem gerust contact met ons op! Kennismaken kan naast overdags ook in de avond of in het weekend bij het gastgezin.

U kunt ons mailen via: info@dierencentrumdeark.nl

Houdt van knuffelenJa
Moet naar buitenJa
Kan bij kinderenJa
Kan bij kattenJa
Kan bij hondenNee
Speciale zorgNee
GecastreerdJa
Leeftijd1,5 jaar

Belangstelling?

Denkt u dat u Zorro een mooi thuis kunt bieden? Heeft u vragen over Zorro of wilt u Zorro reserveren? Bel ons voor de mogelijkheden!

Geef ons een thuis
en word donateur

Per dag komen er veel nieuwe honden en katten binnen, dat zijn ongeveer 900 dieren per jaar.

Aarzel niet en meld u aan als donateur, vanaf € 25,- per jaar.

U wilt zich niet binden door lid te worden, maar u wilt ons dierenasiel wel een handje helpen? Maak uw gift dan over op ING bank NL82 INGB 0002641600.