Dierenambulance Noord-West Veluwe

Samen voor dieren in nood

Dierencentrum De Ark werkt nauw samen met de Dierenambulance Noord-West Veluwe om hulp te bieden aan dieren in nood. De Dierenambulance is 24/7 bereikbaar en biedt hulp voor zowel huisdieren als in het wild levende dieren. Bij levensbedreigende situaties in de avond en nacht kan er contact worden opgenomen via de meldkamer van de politie (0900-8844).

Naast het bieden van hulp in noodsituaties verzorgt de Dierenambulance ook taxi-diensten voor huisdieren die naar bijvoorbeeld de dierenarts moeten en waarvoor het eigen vervoer ontbreekt. De Dierenambulance verzorgt dan de taxi rit om de eigenaar en het huisdier naar de dierenarts te brengen.

Als dieren niet direct terug naar hun eigenaar kunnen of als het gaat om zwerfdieren, dan werkt de Dierenambulance samen met Dierencentrum De Ark voor de opvang van deze dieren. Daarnaast verzorgt de Dierenambulance ook het vervoer van de dieren van en naar de verschillende aangesloten dierenorganisaties en bij het uitzetten van in het wild levende dieren. Dankzij deze samenwerking kunnen we samen nog meer dieren in nood helpen en opvangen.

DIerenambulance Noord-West Veluwe

De Dierenambulance Noord-West Veluwe is werkzaam in de gemeenten: Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde.

Dier vermist of gevonden

Als je huisdier vermist is, of je hebt een dier gevonden, is het belangrijk om snel actie te ondernemen.

Contactgegevens

Leuvenumseweg 70,
3847 LD Harderwijk

Steunen

Als je de Dierenambulance Noord-West Veluwe wilt steunen, zijn er verschillende manieren waarop je dat kunt doen.

Doneren
Je kunt de Dierenambulance Noord-West Veluwe steunen door middel van een donatie. Elke bijdrage, groot of klein, is welkom en wordt zeer gewaardeerd. Op de website van de Dierenambulance kun je via iDEAL een donatie doen.

Vrijwilligerswerk
Als je tijd en energie hebt om aan de slag te gaan, is vrijwilligerswerk bij de Dierenambulance Noord-West Veluwe een geweldige manier om te helpen. Als vrijwilliger kun je bijvoorbeeld assisteren bij het vervoeren van gewonde dieren of helpen bij het opzetten van evenementen om geld in te zamelen voor de Dierenambulance. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je contact opnemen met de Dierenambulance.

Tarieven

Vervoer huisdier naar eigenaar of locatie binnen werkgebied € 30,00
Taxirit Enkel: Max 30 km daarna 0,30 p/km € 30,00
Taxirit Retour: Max 60 km daarna 0,30 p/km € 50,00
Avondrit /Nachtrit v.a. 20:00 uur € 50,00
Ritprijs Postduif, kooi en volièrevogels € 30,00
Overleden kat ophalen en afvoeren € 60,00
Overleden hond tot 35 kg ophalen en afvoeren € 70,00
Overleden hond vanaf 35 kg ophalen en afvoeren € 80,00
Weekhuur vangkooi inclusief rit € 80,00
Vervoer naar Majesta crematorium Swifterbant € 50,00