Cooper

Cooper

Wie is Cooper? 

Wat bij Cooper gelijk handig om te weten is, is dat hij uit het niets kan uithalen tijdens het aaien met nagels of happen in je hand ( hij heeft nog niet door gebeten )

Het is een lieve vrolijke kat, en een mooie jongen met zijn helder blauwe ogen.

Hij is speels, hengels en muisjes zijn z’n favoriet.
Hij is nog wel erg gefixeerd op eten. We denken dat hij in het verleden wel wat te kort heeft gehad.

Hij laat graag z’n sporen na in huis (met zijn wangetjes wrijven tegen meubels en muren.)

Hij is netjes opgevoed, springt niet op de tafel of aanrecht, sloopt geen meubels. Hij maakt erg graag gebruik van een lange krabpaal en speelt zelfstandig ook veelvuldig mee. Net als af en toe met zijn eigen staart.

Hij ligt erg graag op een dekentje te stappen en ligt hier ook heerlijk bij knorren.
Hij houdt ook absoluut van het zonnetje en ligt hier heerlijk in te baden, wordt het te warm dan zoekt hij de schaduw op.

Ook als jij in de keuken staat om eten te maken, staat hij luidruchtig naast je te mauwen

Helaas kon Cooper niet bij zijn huidige eigenaren blijven en is die weer bij ons terug gekomen, de reden hiervan mag gevraagd worden bij serieuze interesse.

Verder: 

Hij heeft bij ons nog niet op schoot gelegen, wel op een kleedje op mijn voeten liggen slapen. Hij komt echt naar je toe voor een aai over de bol.

We hebben het idee dat hij niet gewend is om naar buiten te gaan. Wij hebben een schuifpui en hij kijkt naar buiten, maar toont geen gedrag dat hij perse naar buiten wil. Ik denk dat hij het wel leuk zal vinden in de toekomst en dat hij hier goed z’n energie kwijt zou kunnen.

Hij vond de eerste paar dagen bij ons in huis even heel spannend, kroop veel onder de kast en bleef daar verstopt. Hij moest echt even loskomen. Na een paar dagen had hij zijn draai gevonden en huppelt hij lekker door het huis. Inmiddels oriënteert hij zelf ook in andere kamers.

Hij kan wel schrikkerig reageren als er iemand van de trap af loopt, dan schiet van zijn lig plek even onder de tafel. Maar als hij ziet wie het is, dan komt hij gelijk weer aanlopen en is alles goed. Bij visite is hij niet schuw.

We hopen dat Cooper een heel fijn nieuw huisje krijgt dat beter bij hem past en waar hij definitief kan blijven.

( geschreven door de vorige eigenaren van Cooper )

Jip

Jip

Jip is een gecastreerde kater van 4 jaar oud. Jip is bij ons binnengekomen, omdat hij bij de vorige eigenaren, beet > hij bijt bezoek en de kinderen.
De kinderen bijt hij als ze hem aaien, en het bezoek als ze langs hem lopen dan bijt hij in de kuiten. Waarom weten zij en wij niet, ze hebben van alles geprobeerd, maar niets hielp.

Jip is verder tot nu toe, hier een beetje onderdanig en een lieve kater, hij ligt lekker in een krabpaal en als ik hem aan mijn hand laat snuffelen, geeft hij kopjes en mag ik hem gerust aaien. Wij denken dat het het beste voor hem is, als hij in een rustig huishouden geplaatst wordt, zonder kinderen en of andere huisdieren, maar waar hij wel lekker veel naar buiten toe kan, aangezien hij dit gewend is en hij is het liefst de hele nacht in ieder geval buiten.

Of wij denken de andere optie en dat is, dat Jip lekker op een boerderij mag rondlopen, lekker veel buiten liggen, jagen en spelen. Want hij zou wel met andere katten kunnen, maar hij vindt niet elke kat leuk.

Heeft u 1 van deze 2 opties en ziet u het zitten. Neem dan gerust contact met ons op.