Lady

Lady

Dit is Lady, zij is bij ons binnen gekomen als vondeling.

Lady is een oudere dame van geschat 12 jaar oud, ze vind het heerlijk om geaaid en gekroeld te worden maar ook om lekker in haar mandje te slapen.

Ze waggelt wat rond en achter je aan en wilt soms nog ook wat spelen met de hengel en natuurlijk gaat liefde door de maag dus snoepjes en lekkers gaat ook lekker naar binnen bij haar.

Ze kan geplaatst worden bij rustige oudere kinderen en katten mits die haar met rust laten, ze hoeft daar niet veel van te weten maar accepteert ze wel.

Heeft u interesse in Lady en mag ze haar laatste liefdevolle jaren bij jullie slijten? Neem dan contact op met de Ark!

Bob en Jule

Bob en Jule

Dit zijn Bob en Jule en die zijn bij ons als afstandshonden binnen gekomen.

Bob is 7 jaar en 4 maanden en Jule is 9 jaar en 3 maanden oud, beide een kruising met een pincher. Jule is blind aan haar linker oog maar heeft hier verder geen last van en hoeft niet iets aan gedaan te worden.

Het zijn vrolijke en erg lieve hondjes die graag achter je aan huppelen, Bob heeft alleen soms bananen in zijn oren dus die kan niet los lopen. Ze vinden het heerlijk om te wandelen in het bos en kunnen samen met andere honden, aan de riem willen ze nog wel eens uitvallen. Ze kunnen bij kinderen geplaatst worden vanaf 12 jaar oud. We plaatsen ze graag samen omdat ze erg aan elkaar gehecht zijn.

Heeft u interesse in Bob en Jule? Neem dan contact op met de Ark!