Billy

Billy

Hallo! Mijn naam is Billy en ik zoek een nieuw huisje.

Ik ben een echte appenzeller van bijna 3 jaar oud.

Voor mijn eigen gezin ben ik een super lieve aanhankelijke hond en zal ik ook alles voor je doen.

Waar ik wel moeite mee heb is als mijn baasjes visite ontvangen, dan wil ik graag laten weten dat het mijn huis is en mijn baasjes en vindt ik het moeilijk om nieuwe mensen te accepteren. Wanneer ik mensen ken dan is het goed.

Ik geef wel eerlijk toe dat als een vreemd iemand mij te snel benaderd ik niet bang ben om duidelijk aan te geven dat ik hier niet van gediend ben. dit doe ik doormiddel van mijn tanden te laten zien en te grommen en als je dan nog door gaat geef ik echt wel een knauw.

Ik ben echt heel leuk hoor en heel lief en ik vindt het super leuk om mee naast de fiets te gaan, ook speel ik graag met mijn kong.

Ook ben ik enorm gek op andere honden en daar heb ik nog nooit lelijk tegen gedaan. maar mijn voorkeur gaat uit naar een leuke dame.

Een ding moeten jullie weten van mij ik hou echt van mijn eten en ik bescherm dit dan ook. je moet echt van mijn eten afblijven anders waarschuw ik je duidelijk. Mijn verzorgers noemen dit voernijd.

Ik zoek eigenlijk gewoon een baas die snapt dat ik een appenzeller ben en die mij goed kan begeleiden met nieuwe mensen, en mij gewoon rustig alleen laat eten meer vraag ik niet hahah.

Wel wilt mij mijn gouden mandje geven? Nogmaals ik ben echt heel lief hoor als ik je ken.