Mila

Mila

Hoi hoi mijn naam is Mila, ik ben een border collie teefje van 5 jaar oud.

Aller eerst wil ik zeggen dat ik echt heel gek ben op knuffelen en ik zoek dan ook iemand die dit graag met mij wilt doen.

Ik zoek iemand die mij kan helpen en begeleiden want ik vindt nieuwe dingen wel spannend en dan uit ik dat door te blaffen. Mijn verzorgers noemen dit uitvalgedrag.

Ik heb hier echt begeleiding in nodig want dan durf ik veel meer. Ook  zou het ook erg leuk vinden om een stabiele hond naast me te hebben zodat ik daar van kan leren.

Hier in het asiel heb ik al veel honden vriendjes gemaakt, ik vindt hele grote honden nog wel beetje spannend maar kleine hondjes of honden van mijn formaat vindt ik echt heel gezellig.

Bij nieuwe mensen wil ik altijd eerst even rustig kijken wie je bent en als ik het vertrouw kom ik met je knuffelen, mannen daarin tegen heb ik wat meer de tijd voor nodig maar als ik je vertrouw komt dat wel goed.

Ik zal je een geheimpje vertellen katten en ik gaan niet zo goed samen dus het lijkt mij zelf niet slim om ons samen in een huis te plaatsen.

Wat ik eigenlijk nog wil zeggen is dat ik echt heel leuk ben en soms een beetje onzeker dus ik zoek gewoon iemand die mij hierbij wilt helpen.

Mocht u denken die Mila wil ik wel een gouden mandje geven neem dan even contact op met mijn verzorgers.