Beau

Beau

Beau (BEMIDDELING)

Bordercollie X 6 jaar

Beau is 6 jaar. Hij heeft een tijdje gewerkt als hulphond bij kinderen en jongeren met autisme, Beau weet dan precies wat hij moet doen. Maar Beau zit erg hoog in zijn energie, vindt alle opwinding geweldig maar kan dat niet zo goed aan. Omdat zijn huidige baas fysiek niet meer in staat is Beau te trainen en leiding te geven, zijn ze op zoek naar iemand die dat wel kan.

 

Tegenwoordig valt Beau uit naar andere honden en zijn er thuis ook wel bijtincidentjes geweest met bezoek. Bij zijn vakantieadres gedraagt hij zich uitstekend, hij wordt daar anders benaderd; hij functioneert daar in een roedel. Om Beau te geven wat hij nodig heeft, gunnen we hem een ander thuis waar hij beter tot zijn recht komt.

Beau kan alleen thuis blijven, maar blaft dan erg veel. Vandaar dat hij een paar keer per week bij De Ark in de opvang zit.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Dan wordt u in contact met de huidige eigenaar gebracht, aangezien Beau niet bij ons in het asiel zit, het is een bemiddeling.