Milou

Milou

Dit is Milou, zij is een kruising van 11 maanden oud.

Milou is een bijzondere kruising namelijk een Mechelse Herder en Jack Russel. Van deze 2 rassen heeft ze het pittige maar ook het onzekere gekregen.

Ze is een zeer slimme jonge hond die graag bij je wilt zijn, leren en heeeel graag wilt knuffelen. Ze vind veel dingen nog spannend maar herstelt zich wel snel hierin. Vreemde mensen is ze in het begin nog wat terughoudend naar maar komt al snel los en wilt knuffelen als ze ziet dat het goed is.

Milou is gewend los te lopen op een groot terrein en dus niet aan een riem, ondertussen is ze bij ons gewend om aan de riem te lopen en loopt ze netjes en goed mee. Met andere honden hebben we bij ons gemerkt dat ze goed gaat en lekker wilt spelen.

Geeft u haar een nieuw thuis?

LET OP

Veel dieren hebben stress van de feestdagen in verband met de drukte die daar bij komt kijken en van het vuurwerk, in combinatie met verhuizen is dit nog stressvoller.
Daarom hebben wij een adoptiestop tussen 24 december en 2 januari.
Wil je een dier adopteren en heb je veel tijd in de kerstperiode? Maak dan tijdig je adoptieafspraak zodat je de feestdagen met je nieuwe huisdier kunt doorbrengen!