Bruno

Bruno

Dit is Bruno, een Mechelse herder reu van bijna 2 jaar oud.

Helaas kon hij niet meer bij zijn vorige eigenaar blijven omdat Bruno niet te lang alleen thuis kan blijven. Dit moet dus ook bij hem opgebouwd worden in zijn nieuwe huisje.

Bruno is een lief en vrolijk blij ei die wel nog het een en ander moet leren en het ook erg leuk vind om met zijn nieuwe baas aan de slag te gaan, Bruno kan met andere honden maar hoeft daar niet perse bij geplaatst te worden. We vermoeden dat hij niet met katten kan want die vind hij op straat te interessant en wilt die graag achteraan. Hij kan bij kinderen geplaatst worden alleen wel wat oudere omdat hij nog een beetje lomp kan zijn.

Heeft u interesse in Bruno of wilt u wat meer weten? Neem dan contact op met de Ark!

 

Max

Max

Hallo mijn naam is Max en ik ben een mechelse herder.

Wat ik het aller leukste vindt om te doen is knuffelen, ik ben een echte knuffelkont.

Helaas ging het in mijn vorige huisje niet goed meer met de andere hondjes ik dacht namelijk dat ik met ze kon spelen door middel van najagen maar dat werd niet helemaal gewaardeerd door de andere hondjes.

Ik ben een jonge man die nog heel veel moet leren, ik vindt het heel moeilijk om op straat of in het bos alles te negeren. Dan ga ik heel hard blaffen en trek ik enorm aan de riem. Dit doe ik bij alles wat ik vreemd vindt. dat kunnen andere honden, mensen, fietsers, auto’s zijn.

Ik zoek een huisje waar mensen met mij aan de slag willen, want ik vindt het heel leuk om dingen te leren.

In mijn vorige huisje ben ik een bench gewend en daar sliep ik dan ook wanneer ik even alleen moest zijn, dit ging goed maar ik reageer wel op de omgeving als ik iets hoor wat ik niet kan plaatsen.

Wie wilt mij mijn gouden mandje geven waar ik nog heel veel dingen mag gaan leren.