Steun ons

Word donateur

Zoals je misschien wel weet, zijn wij als stichting grotendeels afhankelijk van donaties om onze dieren de beste zorg en een veilig onderkomen te kunnen bieden. Jouw steun is dan ook ontzettend waardevol voor ons.

Er zijn verschillende manieren waarop je ons kunt helpen. Zo kun je bijvoorbeeld een eenmalige of maandelijkse donatie doen, of kun je ervoor kiezen om ons te steunen door middel van een legaat of nalatenschap. Ook is het doneren van spullen of het doen van vrijwilligerswerk een waardevolle manier om ons werk te steunen.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden kun je altijd contact met ons opnemen.

We zijn ontzettend dankbaar voor alle vormen van steun en donaties die we ontvangen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze asieldieren de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen en ze snel een nieuw thuis vinden.

Scan en doneer

Word vrijwilliger

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij onder andere het verzorgen van de dieren, het schoonmaken van de verblijven en het socialiseren. Als vrijwilliger kun je een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van de dieren en hun verblijf op De Ark.

In de jaren dat ik bij de Ark help, heb ik veel geleerd over de verschillende dieren met betrekking tot hun gedrag en verzorging.

Geen dag is hetzelfde,  er gebeuren leuke, grappige en soms verdrietige dingen.

Het allermooiste is als wij (de Ark) een gouden mandje vinden voor een van onze opvang dieren.

Anita

Pleeggezin kitten

Word gastgezin

Wil je een steentje bijdragen aan het redden van katten en kittens in nood? Overweeg dan om gastgezin te worden bij Dierencentrum De Ark! Als gastgezin bied je tijdelijk een warm en liefdevol thuis aan katten en kittens die nog niet klaar zijn voor adoptie. Dit kan variëren van het geven van voldoende aandacht tot het geven van flesvoeding aan pasgeboren kittens. Je wordt onderdeel van ons team van toegewijde vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor het welzijn van de dieren.

Ontdek hoe jij als gastgezin het verschil kunt maken voor deze kwetsbare dieren en neem contact met ons op voor meer informatie.

Testament

Wil jij de asieldieren van De Ark steunen? Overweeg dan om ons op te nemen in je testament en ons een legaat toe te kennen. Een notaris kan dit eenvoudig voor je regelen. Hierdoor kan jouw nalatenschap een blijvende impact hebben op het leven van onze asieldieren.

Jouw bijdrage kan echt het verschil maken!

Spullen doneren

Soms willen mensen ons liever in natura steunen; dat kan natuurlijk ook!
Misschien kun je ons helpen met spullen die je niet meer nodig hebt, of wil je iets via een inzameling organiseren. Ook kun je zelf specifiek iets inkopen waarvan je weet dat wij het goed kunnen gebruiken.

Bekijk in ons overzicht waar je ons blij mee maakt.

Doneren met belastingvoordeel

Vanwege onze ANBI-status zijn giften aan De Ark voor zowel particulieren als bedrijven, onder bepaalde voorwaarden, aftrekbaar.

Daarnaast zijn wij vrijgesteld van erf- en schenkbelasting waardoor elke cent ten goede komt aan de dieren. Dubbel voordeel dus!