Lulu

Lulu

Lulu is een poes van geschat 8 jaar oud. Lulu is bij ons als zwerver binnengekomen.

Lulu is een lieve en sociale poes, ze zou prima bij kinderen en bij andere katten geplaatst kunnen worden. Het is onbekend of Lulu met honden samen zou kunnen, dit weten wij helaas niet, ze zou wel uiteindelijk graag naar buiten toe willen.

Lulu is erg nieuwsgierig en komt graag even bij je kijken en dan mag je haar gerust aaien.

Lulu heeft net een gebitsbehandeling achter de rug, ze hebben haar tandjes schoongemaakt en 2 tanden getrokken, dus als u interesse heeft, kunt u al wel kennis komen maken, alleen ze mag begin volgende week pas weg.

Geeft u haar een nieuw thuis?

Shelby

Shelby

Shelby is een poes van geschat 2 jaar oud en ze is als zwerver bij ons binnengekomen.

Shelby vindt mensen niet zo leuk ze vind ze erg spannend en eng en dit laat zij ook merken dmv te vluchten of uit te halen ( dit doet ze niet zo snel ), zoals u op de foto’s ook kunt zien is ze niet blij. Ze laat zich hierdoor ook niet aaien, Ze zou prima bij andere katten geplaatst kunnen worden, bij honden en of andere huisdieren niet. We plaatsen Shelby ook niet bij kinderen, Shelby zou uiteindelijk graag naar buiten toe willen, aangezien zij dit ook gewend is. Shelby zou ook een geschikte boerderij kat zijn.

Geeft u Shelby een kans? Neem dan gerust contact met ons op!

Zijdehoentjes

Zijdehoentjes

Deze 2 zijdehoentjes zijn samen gevonden en de kans is dus zeer groot dat ze bij elkaar horen.

Graag zouden we een huisje vinden die ze allebei wilt huisvesten. Heb je plek voor 2 leuke kipjes? Neem dan contact met ons op

 

20240317 101344

Sierduiven

Sierduiven

Wij hebben verschillende sierduiven die op zoek zijn naar een mooie voliere om in te mogen wonen! We hebben nog niet van allemaal een foto maar mocht u een plek in de voliere willen bieden aan één of meerdere van deze knapperds dan horen we dat graag.

Geslacht van deze duiven is onbekend