Lady

Lady

Dit is Lady, zij is bij ons binnen gekomen als vondeling.

Lady is een oudere dame van geschat 12 jaar oud, ze vind het heerlijk om geaaid en gekroeld te worden maar ook om lekker in haar mandje te slapen.

Ze waggelt wat rond en achter je aan en wilt soms nog ook wat spelen met de hengel en natuurlijk gaat liefde door de maag dus snoepjes en lekkers gaat ook lekker naar binnen bij haar.

Ze kan geplaatst worden bij rustige oudere kinderen en katten mits die haar met rust laten, ze hoeft daar niet veel van te weten maar accepteert ze wel.

Heeft u interesse in Lady en mag ze haar laatste liefdevolle jaren bij jullie slijten? Neem dan contact op met de Ark!

Sheba

Sheba

Hoi ik ben Sheba een actieve zwart witte kitten met een klein zwart sikje. Ik woon samen met mijn 5 broertjes en zusjes in een gastgezin en ben op zoek naar een huisje waar ik alleen of met een broertje of zusje kan wonen.

 

Ik vind het leuk om opgepakt te worden om te knuffelen. Ik kan me goed vermaken en vind het heel leuk om speelgoed te ontdekken. Daarbij lig ik graag gezellig bij je in de buurt.

 

Ik ben gewend aan kinderen en volwassenen katten. Ben jij degene die mij een gouden mandje kan geven, dan kom ik graag met je in contact.

Raya

Raya

Dit is Raya, een energiek en lief poesje van 5 maanden oud.

Raya zit samen met nog 3 andere kittens in een gastgezin. Zij is bij het asiel als zwervertje binnen gekomen.

Raya speelt graag met de andere kittens en is zorgzaam voor de kleinste. Nu Raya gechipt is, is ze er helemaal klaar voor om naar haar parmante gezin te gaan.

Raya houdt erg veel van spelen zoals met balletjes, speelhengel of laserpointer. Raya heeft veel energie en heeft daarom behoefte een genoeg ruimte om te rennen maar ook een krabpaal waar ze in kan klimmen heeft zij nodig. Ze kan zich zelf vermaken maar samen met jou spelen is ze ook dol op. Na het spelen zoekt ze een plekje om te rusten of komt lekker bij je liggen. Raya vindt het fijn als er mensen bij haar in de buurt zijn, ze komt zelf naar je toe voor knuffels en begroet je als je thuis komt.

Raya is gewend aan rustige kinderen in de leeftijd van 7 tot 10 jaar en kan goed met hun omgaan. Met ons hondje gaat het ook goed. Helaas wil ons hondje door ouderdom niet meer spelen maar zij besnuffelen elkaar wel.

 

Ben je opzoek naar een gezellig, speels en lieve poes dan is Raya de perfecte match.

Tommie

Tommie

Deze mooie cyperse katerkitten heet Tommie. Hij is ongeveer 3 maanden. Hij vond het erg spannend in het asiel en kwam in ons gastgezin om aan mensen te wennen. Dit mag hij op zijn eigen tempo doen. Het gaat steeds beter met hem. Verwacht u een kitten die nu al aanhankelijk is en op je afkomt? Dan is Tommie geen geschikte match voor u

De eerste paar dagen hebben we hem bijna niet gezien. Hij bleef ze een poosje onder de stoelen van de tafel. Inmiddels ligt hij lekker op de bank, op een stoel of en in de klimpaal. Hij schiet niet meer weg als we in de kamer zijn of rustig rondlopen.

Als ik op de grond zit komt hij steeds dichterbij. Inmiddels likt hij de liquid snack voorzichtig van mijn vinger af. Ik kan hem iets aanraken, maar als ik hem wil aaien rent hij er vandoor om even daarna weer terug te komen.

Hij vindt met andere katten zijn erg fijn en ligt dan ook vaak naast een van de andere katten in ons gastgezin. Tommie kan een wiebelende speelhengel niet weerstaan.  Ook rent hij graag achter een speeltje aan.

Omdat hij nog wel kan schrikken van snelle bewegingen en harde geluiden is een huis met jonge kinderen geen goede match.

.Als u Tommie even de tijd geeft om te wennen heeft u een lieve kat die geniet van de aandacht. Geeft u hem het warme en liefdevolle thuis dat hij verdient?

River

River

Dit is River, River is een gesteriliseerde Rottweiler dame van 8 jaar en 4 maanden oud.

River is gewend om op een erf te lopen en vind dit ook helemaal geweldig, lekker scharrelen en waken, ze is daardoor ook niet gewend om in huis te leven. Ze vind het lekker om over een erg heen te scharrelen en te waken.

Ze is gewend om op een erf los te lopen en ook soms in een kennel te zitten, River kan goed met mensen en kinderen maar absoluut niet met andere dieren.

Heeft u River haar gouden erf met lekkere mand? Neem dan contact op met de Ark!