Jacky

Jacky

Hoi ik ben Jackie een lieve, zachte poes. Ik ben zwart wit met cyperse strepen door mijn vacht.  Op dit moment woon ik samen met andere kittens, volwassen katten en kinderen. Hier beleef ik veel plezier aan.

Ik ben een vriendelijke dame en vind het heerlijk om met je te spelen, maar vind het ook erg lekker om naast je te gaan liggen op de bank.

Ik ben op zoek naar een gezellig huisje waar ik alleen of met een andere kat kan samenwonen. Waar iemand is die graag met me speelt en me af en toe een aai over mijn bol geeft. Daarbij vind ik het niet erg om af en toe alleen te zijn.

Ben jij de persoon die ik zoek neem dan contact op.

Berlinda

Berlinda

Berlinda is een poesje van zo’n 10 weken. Zij is samen met haar broertjes bij ons gekomen toen ze bijna 4 weken oud waren. Ons gastgezin bestaat uit 2 volwassenen en een kind van 11 jaar, een poes van 1 jaar en een kater van 14 jaar. Onze poes zorgt voor de kittens alsof het haar eigen kinderen zijn.

Berlinda en haar broertjes waren nog niet zoveel mensen gewend toen ze bij ons kwamen en waren daarom nog wat angstig naar ons toe. Ze heeft even haar tijd nodig gehad om aan ons te wennen. Ze verstopte zich eerst nog voor ons maar inmiddels komt ze zonder problemen onze woonkamer inlopen als wij daar zijn en ligt ze lekker naast ons op de bank een dutje te doen.

Ze is een rustig poesje en wacht netjes op haar beurt, bijvoorbeeld als het eten eraan komt. Berlinda is erg goed op zichzelf, ze zoekt een lekker plekje om te liggen en dat is niet per se bij de andere kittens. Ze kan daarom ook alleen geplaatst worden. Kleine kinderen of een hond is ze nog niet gewend maar we verwachten dat ze daar, als ze de tijd krijgt om er rustig aan te wennen, ook prima mee om kan gaan.

Marcel

Marcel

Marcel is een katertje van zo’n 10 weken. Hij is samen met zijn broertje en zusje bij ons gekomen toen ze bijna 4 weken oud waren. Ons gastgezin bestaat uit 2 volwassenen en een kind van 11 jaar, een poes van 1 jaar en een kater van 14 jaar. Onze poes zorgt voor de kittens alsof het haar eigen kinderen zijn.
Marcel en zijn broertje en zusje waren nog niet zoveel mensen gewend toen ze bij ons kwamen en waren daarom wat angstig naar ons toe. Marcel is nog steeds erg voorzichtig bij mensen. Hij laat zich af en toe aaien en als je hem dan op een moment treft dat hij het goed vindt dan geniet hij duidelijk van lekker achter zijn oren kriebelen.
Marcel was de grootste van het nest en is dat altijd gebleven maar hij staat absoluut niet vooraan als het etenstijd is. Hij wacht rustig af tot er ook voor hem een plekje is om te smikkelen.
Marcel is dol op de kattenhengel. Hij rent er graag achteraan en springt de lucht in om hem te grijpen. Hij kan ook erg goed op zichzelf zijn maar vindt het ook heerlijk om bij de andere kittens te liggen.
In zijn nieuwe huis heeft hij mensen nodig die hem alle aandacht en tijd willen geven die hij nodig heeft. Dan zou het zo maar eens een aanhankelijke kat kunnen worden.
Kleine kinderen of andere huisdieren lijkt ons voor Marcel niet ideaal.

George

George

George is een katertje van zo’n 10 weken. Hij is samen met zijn broertje en zusje bij ons gekomen toen ze bijna 4 weken oud waren. Ons gastgezin bestaat uit 2 volwassenen en een kind van 11 jaar, een poes van 1 jaar en een kater van 14 jaar. Onze poes zorgt voor de kittens alsof het haar eigen kinderen zijn.

George en zijn broertje en zusje waren nog niet zoveel mensen gewend toen ze bij ons kwamen en daarom nog wat angstig naar ons toe. George voelde zich gelukkig al snel thuis bij ons. Hij laat zich aaien, al is hij veel liever aan het spelen. Hij laat zich gemakkelijk oppakken en als hij even ligt te chillen dan kan je hem even lekker achter zijn oren kriebelen.
Hij kan zich goed vermaken met balletjes en veertjes of hij rent achter de kattenhengel aan.
Als het etenstijd is komt hij graag kijken maar hij wacht geduldig tot het eten er staat.

George kan zowel alleen of samen met een broertje of zusje geplaatst worden. Hij is kleine kinderen of honden nog niet gewend maar we verwachten dat hij daar ook prima mee om kan gaan. Een tuin zal hij vast waarderen als hij wat groter is maar het lijkt ons geen vereiste.

 

Freddy

Freddy

Freddy is een katertje van 9 weken. Hij is bij ons gekomen toen hij zo’n 5 weken oud was.

Ons gastgezin bestaat uit 2 volwassenen en een kind van 11 jaar, een poes van 1 jaar en een kater van 14 jaar. Onze poes zorgt voor de kittens alsof het haar eigen kinderen zijn.
Freddy is dól op eten. Als hij doorheeft dat er eten gemaakt wordt dan hoor je hem al van verre schreeuwen. Verder is hij een rustig katertje. Hij kan lekker spelen met balletjes en met de andere kittens. Of gaat heerlijk in het mandje bij onze poes liggen.

Freddy kan prima geaaid en opgepakt worden. Bij ons vindt hij de andere kittens en onze poes erg interessant, daar gaat zijn aandacht meestal naar uit, maar we denken dat hij een aanhankelijke kater zal zijn als hij ergens op zichzelf woont.

Freddy kan zowel alleen of samen met een broertje of zusje geplaatst worden. Hij is kleine kinderen of honden nog niet gewend maar we verwachten dat hij daar ook prima mee om kan gaan. Een tuin zal hij vast waarderen als hij wat groter is maar het lijkt ons geen vereiste.