Maximus

Maximus

Maximus is een gecastreerde kater van geschat 7 maanden oud. Maximus is bij ons binnengekomen, omdat de vorige eigenaar helaas niet meer voor hem kon zorgen.

Maximus is een nog wat jongere, lieve, speelse kat. Maximus kan bij andere katten geplaatst worden, maar dit hoeft niet perse, als hij maar wel genoeg uitgedaagd wordt qua speelsheid. Hij zou ook uiteindelijk graag naar buiten toe willen, dit omdat hij best wel veel energie heeft en dit moet hij kwijt kunnen. Maximus zou prima met kinderen en met andere huisdieren geplaatst kunnen worden, als dit maar rustig wordt geïntroduceerd, dan zal dit vast geen probleem voor hem zijn, maar dit is natuurlijk altijd even aftasten.

Geeft u deze ondeugende kater een nieuw thuis?

Zack

Zack

Zack is een gecastreerde kater van geschat 9 maanden oud. Hij is gevonden als zwerver en vindt mensen erg spannend en hij is ook een beetje boos op alles en iedereen. Hij haalt uit als je te dichtbij komt en hij zal vluchten, als je hem toe nadert. Zoals u ook op de foto’s kunt zien, is hij niet zo happy.

We zoeken voor Zack een huis bij mensen met veel geduld, waar hij uiteindelijk naar buiten kan. Als hij wel in een huis wordt geplaatst, kan hij niet met kinderen en of honden geplaatst worden. Met andere katten zou wel kunnen, aangezien hij dit wel gewend is. Of we zoeken mensen met een boerderij, waar hij lekker zijn gang kan gaan.

Geeft u Zack een kans? Neem contact met ons op!

Snuf

Snuf

Dit is Snuf, een Duitse herder reu van geschat 1 jaar oud.

Snuf is als zwerver bij ons gebracht, hierdoor weten wij niet veel van zijn verleden.

Snuf is een vrolijke herder die lekker eigenwijs is. Het is een lieve jonge hond die wel nog het een en ander moet leren, hij kan wel lomp zijn dus plaatsen wij hem het liefst met wat oudere kinderen. Ook heeft hij wel duidelijke sturing nodig en een baas die stevig in zijn schoenen staat.

Wilt u wat meer weten over Snuf of met hem komen kennis maken? Neem dan contact op met de Ark!