Donny

Donny

Hoi ik ben Donny een actieve zwarte kitten met een wit streepje op mijn borst. Ik woon samen met mijn 5 broertjes en zusjes in een gastgezin en ben op zoek naar een huisje waar ik alleen of met een broertje of zusje kan wonen.

Ik ben een gezellige druktemaker en kan de hele dag spelen. Ik ontdek graag het hele huis en hou van een lekkere knuffel.

Ik ben gewend aan kinderen en volwassenen katten. Ben jij degene die mij een gouden mandje kan geven, dan kom ik graag met je in contact.

Sheba

Sheba

Hoi ik ben Sheba een actieve zwart witte kitten met een klein zwart sikje. Ik woon samen met mijn 5 broertjes en zusjes in een gastgezin en ben op zoek naar een huisje waar ik alleen of met een broertje of zusje kan wonen.

 

Ik vind het leuk om opgepakt te worden om te knuffelen. Ik kan me goed vermaken en vind het heel leuk om speelgoed te ontdekken. Daarbij lig ik graag gezellig bij je in de buurt.

 

Ik ben gewend aan kinderen en volwassenen katten. Ben jij degene die mij een gouden mandje kan geven, dan kom ik graag met je in contact.

Raya

Raya

Dit is Raya, een energiek en lief poesje van 5 maanden oud.

Raya zit samen met nog 3 andere kittens in een gastgezin. Zij is bij het asiel als zwervertje binnen gekomen.

Raya speelt graag met de andere kittens en is zorgzaam voor de kleinste. Nu Raya gechipt is, is ze er helemaal klaar voor om naar haar parmante gezin te gaan.

Raya houdt erg veel van spelen zoals met balletjes, speelhengel of laserpointer. Raya heeft veel energie en heeft daarom behoefte een genoeg ruimte om te rennen maar ook een krabpaal waar ze in kan klimmen heeft zij nodig. Ze kan zich zelf vermaken maar samen met jou spelen is ze ook dol op. Na het spelen zoekt ze een plekje om te rusten of komt lekker bij je liggen. Raya vindt het fijn als er mensen bij haar in de buurt zijn, ze komt zelf naar je toe voor knuffels en begroet je als je thuis komt.

Raya is gewend aan rustige kinderen in de leeftijd van 7 tot 10 jaar en kan goed met hun omgaan. Met ons hondje gaat het ook goed. Helaas wil ons hondje door ouderdom niet meer spelen maar zij besnuffelen elkaar wel.

 

Ben je opzoek naar een gezellig, speels en lieve poes dan is Raya de perfecte match.

Muppet

Muppet

Muppet is een zwart katertje met een wit befje en buikje en ook witte sokjes. Hij speelt graag met andere katjes en houdt niet van alleen zijn. Als hij eten of aandacht wil laat hij dat duidelijk merken.

Hij is nieuwsgierig, maar werkt zichzelf soms in de nesten met zijn verkenningsdrang. Na zijn avonturen vindt hij het fijn om bij je te slapen, als hij tenminste de rust kan vinden.

 

Hij is opgegroeid in een huiselijke omgeving samen met een grote pleegbroerkat en een hond.

Hij is zindelijk en eet zelfstandig kattenbrokjes, gemengd met blikvlees.

 

Tommie

Tommie

Deze mooie cyperse katerkitten heet Tommie. Hij is ongeveer 3 maanden. Hij vond het erg spannend in het asiel en kwam in ons gastgezin om aan mensen te wennen. Dit mag hij op zijn eigen tempo doen. Het gaat steeds beter met hem. Verwacht u een kitten die nu al aanhankelijk is en op je afkomt? Dan is Tommie geen geschikte match voor u

De eerste paar dagen hebben we hem bijna niet gezien. Hij bleef ze een poosje onder de stoelen van de tafel. Inmiddels ligt hij lekker op de bank, op een stoel of en in de klimpaal. Hij schiet niet meer weg als we in de kamer zijn of rustig rondlopen.

Als ik op de grond zit komt hij steeds dichterbij. Inmiddels likt hij de liquid snack voorzichtig van mijn vinger af. Ik kan hem iets aanraken, maar als ik hem wil aaien rent hij er vandoor om even daarna weer terug te komen.

Hij vindt met andere katten zijn erg fijn en ligt dan ook vaak naast een van de andere katten in ons gastgezin. Tommie kan een wiebelende speelhengel niet weerstaan.  Ook rent hij graag achter een speeltje aan.

Omdat hij nog wel kan schrikken van snelle bewegingen en harde geluiden is een huis met jonge kinderen geen goede match.

.Als u Tommie even de tijd geeft om te wennen heeft u een lieve kat die geniet van de aandacht. Geeft u hem het warme en liefdevolle thuis dat hij verdient?